Παγιδευμένοι: Ο θάνατος της Μυρτώς δεν ήταν τίποτα – Όλα όσα έρχονται

Παγιδευμένοι: Ο θάνατος της Μυρτώς δεν ήταν τίποτα – Όλα όσα έρχονται

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται γιατί αποκαλύφθηκε τόσο γρήγορα ο δολοφόνος και αν θα έχει σασπένς από εδώ και πέρα η ιστορία. Κι όμως, ο θάνατος της Μυρτώς δεν ήταν τίποτα, στη σειρά Παγιδευμένοι!

Παγιδευμένοι

Το γεγονός πως ο δολοφόνος φυλακίστηκε, δε φέρνει και το τέλος της ιστορίας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο Δημήτρης και η Άννα θα μπλέξουν σε περίεργες κι άσχημες καταστάσεις που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Παγιδευμένοι: Το διαζύγιο – βόμβα κι ένα πλαστό πτυχίο Νομικής

Έρχονται νέες υποθέσεις και δολοφονίες, με αποτέλεσμα τόσο οι ίδιοι, όσο και οι οικογένειές τους να έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες. Αξίζει να σημειωθεί πως η Άννα και ο Δημήτρης θα έρθουν πολύ κοντά, παρόλο που εκείνη θα υπογράψει το διαζύγιό τους.

Ναρκωτικά και νέες δολοφονίες

Ναρκωτικά και νέες δολοφονίες θα ανατριχιάσουν τους τηλεθεατές. Ο θάνατος της Μυρτώς μπορεί να ξεπεραστεί και να ξεχαστεί, όμως η Άννα και ο Δημήτρης θα παραμείνουν “Παγιδευμένοι” στο παιχνίδι που τους επιφυλάσσει η μοίρα.

Οι δρόμοι τους θα χωριστούν. Η Άννα θα διαπρέψει στον χώρο της νομικής και ο Δημήτρης θα παραμείνει ένας ταπεινός και καλός εισαγγελέας. Βέβαια, τα βήματά τους θα έρθουν ξανά κοντά.

Η Γη της Ελιάς: Η στάχτη του Ιάκωβου στα νερά της Μάνης

Μυστικά και ψέματα θα έρθουν στο φως. Σύντομα θα αποκαλυφθεί πως ο Κοσμάς δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε. Θα αποκαλυφθούν τα ψέματα του Σταύρου, αλλά και όσα σχεδιάζει η οικογένεια του Αλέκου Χατζή. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *