Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το μέλλον της Ράινα στη σειρά

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το μέλλον της Ράινα στη σειράΑπρόβλεπτο θα είναι το μέλλον της Ράινα, στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Η ηρωίδα αυτή δε θα φύγει εύκολα από τη Μάνη. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του κυκλώματος, βοηθώντας τον Κουράκο να φτάσει πιο κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το μέλλον της Ράινα στη σειρά

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Όλα θα πάνε καλά, όμως η μοίρα θα της φέρει τα πάνω κάτω. Θα βγουν πολλές κρυφές πτυχές του εαυτού της στην επιφάνεια, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να μπλεχτεί σε περίεργα μονοπάτια.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το μέλλον της Ράινα στη σειράΟ ιδιοκτήτης του μπαρ θα φροντίσει να μη την αφήσει σε ησυχία. Το μεγάλο αφεντικό θα κυνηγήσει την υποτιθέμενη χορεύτρια, με αποτέλεσμα η ίδια να κινδυνεύει σημαντικά στα νέα επεισόδια.

 

Όπως φαίνεται, η Ράινα, σαν χαρακτήρας, θα έχει μεγάλο μέλλον στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Θα καταφέρει να επιβιώσει ή όλα όσα σχεδιάζει θα τιναχθούν στον αέρα; Θα μπει στη ζωή της κάποιος νέος έρωτας; Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *