Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45

Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον B’ κύκλο της αγαπημένης σειράς του star.

Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45

Η σειρά Τρία Μίλια προβάλλεται καθημερινά στις 17:30 έως τις 18:30 στο κανάλι του STAR.

Τρία Μίλια

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 36 στις 31/10/ 2022
Επεισόδιο 36
Δευτέρα

Η Φωτεινή, προσπαθώντας να φέρει πιο κοντά τη Μάνια με τον Στέφανο, κανονίζει μια βραδινή έξοδο. Η σχέση του Νικόλα με τον Πέτρο φαίνεται να έχει αποκατασταθεί για τα καλά. Η Ελένη διοχετεύει όλη της την ενέργεια στην ανανέωση της εμφάνισης της Βασιλικής, η οποία θέλει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, αλλά διστάζει και λίγο. Η Διονυσία ανακαλύπτει πως η Δανάη της έχει πει ψέματα και πως οι γονείς της δε γνωρίζουν πού βρίσκεται.

Η Δέσποινα αναζητάει τον Τίμο, ο οποίος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Η Κλειώ ζηλεύει τη σχέση του Πέτρου και της Δανάης και τα δυο κορίτσια λογομαχούν έντονα.

Ο Γεράσιμος και η Κάτια αποφασίζουν ότι θα αγωνιστούν με κάθε τρόπο για τη διάσωση της γραμμής, ενώ η Λίζα συνεχίζει το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Γεράσιμο. Ο Τίμος προτείνει στον Ευθύμη μια συνεργασία, που ίσως ρίξει φως στα γεγονότα του παρελθόντος και στη δολοφονία της Ιβάνκα…Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45

Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας ανακαλύπτει το διπλό παιχνίδι του Σταύρου

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 37 στις 1/11/ 2022
Επεισόδιο 37
Τρίτη

Η Φωτεινή βρίσκει τη Μάνια στο γραφείο του Μιχάλη και ξαφνιάζεται. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να διοργανώσει μια διαμαρτυρία για τη διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, αλλά η Λίζα κάνει ό,τι μπορεί για να ανατρέψει τα σχέδιά του.

Ο Τίμος ζητά τη βοήθεια του Ευθύμη για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες, που τον βαραίνουν. Η Διονυσία σοκάρεται όταν η εγγονή της, τής αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους, που το έσκασε από το σπίτι της.

Άγρια Γη 25-26: Ο Άρης καταρρέει με το αποτέλεσμα της εξέτασης dna

Η Κλειώ επιστρέφει στην κλινική. Παράλληλα, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τη Δανάη. Ο Χάρης προσπαθεί διακριτικά να προσεγγίσει την Ελένη.

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί την καταστροφή που προξένησαν οι πράξεις του στη Δέσποινα και στις κόρες της. Εμμένει, όμως, στο σχέδιό του και προσπαθεί να αναζωπυρώσει την καχυποψία της Φωτεινής για τη Μάνια, η οποία φαίνεται να έχει καταστρώσει το δικό της σχέδιο για τον Μιχάλη.

 

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 38 στις 2/11/ 2022
Επεισόδιο 38
Τετάρτη

Η Μάνια ζητάει από τον Μιχάλη να συναντηθούν, χωρίς να το μάθει η Φωτεινή. Έτσι, εκείνος αναγκάζεται να της πει ψέματα. Η Μάνια του προτείνει να διοργανώσουν ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά η Κάτια καταλαβαίνει ότι ο Μιχάλης έχει πει ψέματα και ζητάει να μάθει το λόγο.

Η Δανάη καταλαβαίνει ότι η σχέση της Κλειώς και του Πέτρου είναι ακόμη ζωντανή και αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα. Η Δέσποινα δέχεται τον Τίμο πίσω στο σπίτι, για χάρη των κοριτσιών τους.

Του ξεκαθαρίζει, όμως, ότι αυτό δε σημαίνει επανασύνδεση. Ο Γεράσιμος πιστεύει ότι μια δημόσια ομιλία για το θέμα της γραμμής θα φέρει αποτέλεσμα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ντάρνα και Αρετή πιάνονται στα χέρια

Δεν έρχεται, όμως, κανείς και ο Νικόλας τού προτείνει να φτιάξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Όταν, τελικά, ο Γεράσιμος ξεκινάει να μιλάει, συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος. Ο Τίμος λαμβάνει ένα καινούργιο μήνυμα από τη μαφία και αναστατώνεται πολύ…

 

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 39 στις 3/11/ 2022
Επεισόδιο 39
Πέμπτη

Η επιτυχία της διαμαρτυρίας για την ακτοπλοϊκή γραμμή έχει φέρει αισιοδοξία στην οικογένεια του Γεράσιμου. Ο Τίμος επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά οι κόρες του αντιδρούν. Η Δέσποινα προσπαθεί, για μια ακόμη φορά, να διατηρήσει τις ισορροπίες.

Η Βασιλική επιδιώκει να δει από κοντά τον καινούργιο λιμενικό, αλλά πάντα κάτι την εμποδίζει. Ο Τίμος δέχεται πιέσεις για να συνεργαστεί ξανά με τη μαφία.

Ο Μιχάλης ψάχνει ένα δώρο γενεθλίων για τα επερχόμενα γενέθλια της Φωτεινής και καταφεύγει στη βοήθεια της Μάνιας. Ο Νικόλας ζητάει εξηγήσεις από τον Ευθύμη, σχετικά με την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Τίμο.

Σασμός: Μαύρα σύννεφα στη σχέση του Λευτέρη και της Θοδώρας

Η Δανάη αποχαιρετάει τον Πέτρο και τη Διονυσία και επιστρέφει στην Αθήνα. Ο Ευθύμης παραλαμβάνει τα έγγραφα από τον δικηγόρο του Τίμου. Η Λίζα και ο Στέφανος αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA, για να διαπιστώσουν αν είναι πράγματι αδέλφια. Ο Γεράσιμος δέχεται ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα…

Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 40 στις 4/10/ 2022
Επεισόδιο 40
Παρασκευή

Ο Τίμος παραλαμβάνει από τη μαφία ένα μυστηριώδες πακέτο και αποφασίζει να το κρύψει στο σπίτι. Ο Νικόλας, που τον έχει δει, το αποκαλύπτει στη Δέσποινα. Ο Μιχάλης συνεννοείται με τη Μάνια για το δώρο γενεθλίων της Φωτεινής.

Παράδεισος των Κυριών: Ο γάμος της Αμαλίας ξαφνιάζει

Ο Ευθύμης αρχίζει να αμφιβάλλει αν κάνει σωστά που βοηθάει τον Τίμο. Η Κάτια θυμάται, από τη συνάντησή τους με τον Αχιλλέα, μια φράση που βοηθάει πολύ την προσπάθεια τους να πάρουν πίσω τη ακτοπλοϊκή γραμμή.

 

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 41 στις 7/11/ 2022
Επεισόδιο 41
Δευτέρα

Η Δέσποινα ανοίγει το πακέτο, που είχε κρύψει ο Τίμος, αλλά το περιεχόμενο την εκπλήσσει και πηγαίνει στον Νικόλα για να του εκφράσει τους προβληματισμούς της. Η Μάνια και ο Μιχάλης περνούν αρκετή ώρα μαζί, προκειμένου να ετοιμάσουν την έκπληξη των γενεθλίων της Φωτεινής.

Ο Πέτρος και η Κλειώ ξανασμίγουν και είναι πολύ ικανοποιημένοι και οι δύο. Ο Γεράσιμος, στην προσπάθεια του να πάρει πίσω τη γραμμή, βρίσκει κάποιους αναπάντεχους συμμάχους.

Ο Ευθύμης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση, που τον προβληματίζει. Ο Χάρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελένη χωρίς αποτέλεσμα. Η Δέσποινα προσπαθεί να μάθει από τον Τίμο λεπτομέρειες για το πακέτο.

Ο Στέφανος λέει πειρακτικά στη Φωτεινή ότι την είδε μαζί με τον Μιχάλη να βγαίνουν από ένα ξενοδοχείο και εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Η Βασιλική, για μια ακόμη φορά, δεν καταφέρνει να δει τον νέο λιμενικό. Ο Τίμος λαμβάνει πάλι ένα μήνυμα στο κινητό από τον άγνωστο αποστολέα…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 42 στις 8/11/ 2022
Επεισόδιο 42
Τρίτη

Ο Γεράσιμος και η Κάτια φτάνουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα και να διεκδικήσουν την ακτοπλοϊκή γραμμή. Την ίδια στιγμή, η είδηση ότι η γραμμή επιστρέφει στην εταιρεία του Ανδρεάδη προκαλεί ενθουσιασμό στο νησί.

Η επανασύνδεση του Πέτρου και της Κλειώς χαροποιεί τον Νικόλα, παρόλο που εξακολουθεί να διατηρεί έντονες επιφυλάξεις για τον Τίμο. Ο Ευθύμης αποφασίζει να ασχοληθεί και πάλι με την αρθρογραφία, αλλά κρατάει κρυφή αυτή του την απόφαση.

Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά στη φυλακή;

Με ανάλογη μυστικότητα κινούνται και ο Μιχάλης με τη Μάνια, καθώς κανονίζουν τις λεπτομέρειες για τα γενέθλια της Φωτεινής. Η Ελένη, με τη στάση της, κάνει τον Χάρη να ζηλέψει. Η Δέσποινα παίρνει μια περίεργη απόφαση σχετικά με τον Τίμο, ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει πώς θα αποκαταστήσει το ανοιγμένο πακέτο.

Και όσο ο Στέφανος αναζητάει τρόπους για να προχωρήσει το σχέδιό του, η Λίζα δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη από τον Τίμο, ενώ η Φωτεινή ακούει κάτι που δε θα έπρεπε…Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 43 στις 9/11/ 2022
Επεισόδιο 44
Τετάρτη

Ο Μιχάλης ετοιμάζει το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά εκείνη θεωρεί τη συμπεριφορά του ύποπτη και παράξενη. Η Δέσποινα και ο Τίμος προσπαθούν να διευθετήσουν το θέμα του πακέτου και να το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση, προκειμένου να γλιτώσουν τα αντίποινα της μαφίας.

Επιπλέον, μπροστά στις κόρες τους, προσπαθούν να υποδυθούν ότι όλοι μαζί αποτελούν μια αγαπημένη οικογένεια. Η Ελένη κάνει τον Χάρη να ζηλέψει.

Εκείνος αποφασίζει να της κάνει ένα δώρο, αλλά εκείνη το ερμηνεύει ως μια καθαρά φιλική κίνηση. Ο Γεράσιμος και η Κάτια γιορτάζουν την επανάκτηση της ακτοπλοϊκής γραμμής.

Ο Ευθύμης τους αποκαλύπτει ότι είναι πρώην δημοσιογράφος και ζητάει από τον καπετάνιο να του πάρει μια συνέντευξη για όσα συνέβησαν. Ο Στέφανος εκμεταλλεύεται τις υποψίες της Φωτεινής και της βάζει ιδέες για τον Μιχάλη. Έτσι, εκείνη αποφασίζει να τον ακολουθήσει και εκπλήσσεται με αυτό που αντικρίζει…

 

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 44 στις 10/11/ 2022
Επεισόδιο 44
Πέμπτη

Η ημέρα των γενεθλίων της Φωτεινής έχει φθάσει και ο Μιχάλης φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πάρτι-έκπληξη. Η Φωτεινή, όμως, τον έχει δει να συναντάει κρυφά τη Μάνια και υποψιάζεται τα χειρότερα.

Ο Γεράσιμος συναντά τον Τίμο, καθώς έχει έρθει η ώρα να του πει κάποια πράγματα. Ο Τίμος θα μιλήσει κι αυτός στη Δέσποινα για την κατάσταση, που έχει μπλέξει, αλλά εκείνη θα του αρνηθεί κάθε βοήθεια.

Άγρια Γη: ο Στέφανος δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή…

Μια επίσκεψη της Κάτιας θα φέρει αναστάτωση στη Λίζα. Η Ελένη ευχαριστεί τον Χάρη για το δώρο, που της έκανε, αλλά εκείνος είναι θυμωμένος μαζί της γιατί τον βλέπει μόνο ως φίλο της.

Ο Νικόλας βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας των οφειλών του και αποφασίζει να βρει δουλειά. Ο Ευθύμης εξομολογείται στον Στέφανο πως θέλει να γράψει ένα άρθρο για τον Γεράσιμο. Ο Τίμος λαμβάνει ένα ακόμη μήνυμα από τη μαφία. Οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί στο σπίτι της Φωτεινής, όμως εκείνη ενεργεί απροσδόκητα. Η Δέσποινα λαμβάνει έναν φάκελο, που της προκαλεί μεγάλη ταραχή…Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45

 

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 45 στις 11/11/ 2022
Επεισόδιο 45
Παρασκευή

Η Φωτεινή ανακαλύπτει πως ο Μιχάλης και η Μάνια της ετοίμαζαν ένα πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ντροπιασμένη και μετανιωμένη για τις άδικες υποψίες της και για αυτά που είπε μπροστά στους καλεσμένους, φεύγει από τη γιορτή. Ο Μιχάλης τρέχει πίσω της για την προλάβει και να λύσει την παρεξήγηση.

Ο Μάρκος εκβιάζει τη Δέσποινα προκειμένου να βοηθήσει τον Τίμο στις αποστολές, που του αναθέτει η μαφία. Ο Τίμος κάνει ό,τι μπορεί, για να απομακρύνει από το σπίτι εκείνη και τις κόρες τους.

Η Γη της Ελιάς – Το γράμμα του Ιάκωβου στην Ιουλία: «Μη μου κρατάς κακία»

Η Λίζα και ο Στέφανος συνεχίζουν να δολοπλοκούν εναντίον του Μιχάλη. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στην Κάτια ότι δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει οικονομικά το πλοίο του.

Ο Νικόλας βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και ο Πέτρος αποφασίζει να τον βοηθήσει, αρχίζοντας να ψάχνει για δουλειά και ο ίδιος. Ο Ευθύμης γνωρίζεται καλύτερα με τη Μάνια και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια αμοιβαία συμπάθεια. Στο μεταξύ, το ειδύλλιο του Χάρη και της Ελένης παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή…Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *