Άγρια Γη: ο Στέφανος δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή…

Άγρια Γη: ο Θωμάς πιέζει την Αθηνά να μην αποκαλύψει το μυστικό του που ξέρει από το παρελθόν. Όμως εκείνη διαφωνεί μαζί του και του τονίζει πως ο Στέφανος πρέπει να μάθει την αλήθεια για την υιοθεσία του… Άγρια Γη: ο Στέφανος δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή…

Άγρια Γη

Άγρια Γη: ο Στέφανος είναι υιοθετημένος

Ο Θωμάς γνωρίζει πως αν συμβεί αυτό πολλά μυστικά θα έρθουν στο φως που δεν πρέπει. Βέβαια, αυτό που αγνοούν όλοι είναι πως ο Άρης, που έχει επιστρέψει με άλλη ταυτότητα στην Άγρια Πλαγιά, είναι ο αδελφός του Στέφανου.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο τη στρέφει κατά του Αντώνη, θεωρώντας πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, μέχρι που μαθαίνει ποιος είναι ο υπεύθυνος κι ένα νέο μέτωπο ανοίγει για εκείνη.

Από την άλλη, ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Όλγα, αφού το σχέδιό του να την εκθέσει αποτυγχάνει. Λίγο μετά, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως, ανάμεσά τους και μία φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο σε τρυφερό ενσταντανέ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Μόλις δω το μαγαζί του να γίνεται μπουρλότο»

Ύστερα από αυτό, ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα. Ταυτόχρονα, ο Άρης βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία τού ζητάει να μείνει μακριά της.

Η Όλγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς τής λέει πως έχει αποδείξεις πως αυτή παγίδεψε την αδελφή της. Ακόμη, ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει, βέβαια, πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους να μην το θέλει αυτό.

Στη συνέχεια, μάλιστα, η γυναίκα παραπλανά τη Μυρτώ με ψεύτικα στοιχεία για το παρελθόν. Οι μέρες περνούν και η εμπλοκή του Λουκά στο ατύχημα του Αντώνη αποκαλύπτεται και η Όλγα το μαθαίνει. Κι ενώ ο Λουκάς είναι έτοιμος να κατηγορήσει τη γυναίκα για την παγίδα που έστησε στη Ρόζα, εκείνη τον προλαβαίνει εκβιάζοντάς τον.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Πεθαίνει ο Πετρούνης με σοκαριστικό τρόπο

Από την άλλη, ο Γιώργος νιώθει προδομένος από τη συμπεριφορά της Όλγας και αποφασίζει να στραφεί εναντίον της. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης τής ζητάει διαζύγιο και λίγο μετά η γυναίκαι εκδηλώνεται ερωτικά στον Άρη. Ο τελευταίος προσπαθεί να την αποφύγει, ενώ παράλληλα εκείνη του αναθέτει να διαρρήξει το σπίτι του Γιώργου, θέλοντας να καταστρέψει στοιχεία εις βάρας της.

Οι ώρες περνούν και η Ελπίδα από τη μία αισιοδοξεί για την υγεία του Κωστή και από την άλλη μελαγχολεί, καθώς απομακρύνεται κι άλλο από τον Άρη. Ταυτόχρονα, ο Στέφανος βρίσκεται δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *