Σασμός: Απρόσμενο μαντάτο για το χωριό. Οργή από την Αργυρώ!

Σασμός: Απρόσμενο μαντάτο για το χωριό. Οργή από την Αργυρώ!

Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης έχει αρκετούς λόγους για να πιστεύει πως η Καλλιόπη είναι αθώα και να στρέψει τις έρευνες εναντίον του Κώστα. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα αποφασίζει να περάσει το βράδυ στο σπίτι του Λευτέρη, του νέου αστυνομικού, με τον οποίο γνωρίστηκαν ξαφνικά και αναπάντεχα. Σασμός: Απρόσμενο μαντάτο για το χωριό. Οργή από την Αργυρώ!

Σασμός: Οι φουρτούνες για τον Αντώνη δεν σταματούν

Εν τω μεταξύ ο Παύλος έχει μάθει για την πρώην σύζυγό του Αιμιλία και τον γάμο της με τον Δημήτρη, και μιλάει στον παπά Μιχάλη και την Μαρίνα για το πόσο πολύ πονάει. “Έφυγα και εκείνη έκρινε σωστό να τα φτιάξει με τον καλύτερό μου φίλο. Και μετά να τον παντρευτεί. Δεν κατάλαβε ποτέ πόσο την αγάπησα και τι σήμαινε για εμένα η παρουσία της στη ζωή μου. Χάσαμε το παιδί μας και χάσαμε όλο τον κόσμο. Χάσαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς”, τους λέει και τα μάτια του πλημμυρίσουν από τα δάκρυα.

Ο Μανώλης Αγγελάκης θα έχει μία έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, η οποία θα τον φτάσει στα όριά του, ενώ την ίδια στιγμή η Καλλιόπη έχει αρχίσει να τρέφει κάποιες ελπίδες πως θα αφεθεί ελεύθερη.

Ο Αντώνης στήνει παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, η οποία παρά τις αντιρρήσεις και τους φόβους της Αργυρώς δέχεται. “Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και σου το έχει αποδείξει τόσες φορές. Σε χτύπησε Άσπα, σε παρενόχλησε και δεν θα διστάσει να το ξανακάνει αν χρειαστεί. Μόνο εσένα και τη μάνα μου έχω πλέον. Γιατί θέλεις να διακινδυνεύσεις τη ζωή σου;”, Την ρωτάει η Αργυρώ με τρεμάμενη φωνή . “Γιατί θέλω όσο τίποτα να πιαστεί ο δολοφόνος του Άγγελου, του άντρα που αγάπησα, και να σαπίσει στη φυλακή”, της απαντάει η Άσπα με όλη της ειλικρίνεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φρικτά βασανιστήρια για την Αθηνά στη φυλακή

Η σύλληψη του Κώστα θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στην Άνω Ποριά, ενω η αποφυλάκιση της Καλλιόπης θα εξοργίσει την Αργυρώ η οποία θα επιτεθεί στον Αστέρη. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να επιμένει να κυκλοφορεί με το όπλο, γεγονός που ανησυχεί την Τζένη η οποία αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την Βασιλική. “Δεν ήξερα αν πρέπει να σας μιλήσω, αλλά ο Νικηφόρος με φοβίζει το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι μόνο ότι θέλει να κυκλοφορεί με όπλο, το βλέπω στο μάτι του ότι θέλει να πάρει εκδίκηση και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να τον σταματήσω. Το λέω σε σας καθώς φαίνεται είστε η μόνη που ακούει και υπολογίζει πλέον”, της λέει και η Βασιλική χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και οι φόβοι της ενισχύονται. Αμέσως μιλάει στον Μαθιό και ψάχνουν μαζί να βρουν μία λύση.

Ο Μανόλης έχει εξαφανιστεί από την Άνω Ποριά, ενώ την ίδια στιγμή ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της αδελφής του. Οι φουρτούνες για τον Αντώνη δεν σταματούν.

Η άφιξη του Ευθύμη στο νησί τον προβληματίζει πάρα πολύ, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να βρει τρόπο και την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει στον Παύλο για την σχέση του με την Μαρίνα, χωρίς βέβαια να δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Παίρνει Τη Θέση Που Είχε Ο Στεφανής Στην Οικογένειά

“Είναι δύσκολος άνθρωπος και σίγουρα θα ενοχληθεί αν μάθει πως η γυναίκα του ξαδέρφου του, κοιτάζει άλλον άντρα, όμως τα χρόνια που έχουν περάσει και ήταν μάλιστα αρκετά, ξέρει ότι τον τίμησες, δεν μπορεί και δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε εμποδίσει να συνεχίσεις τη ζωή σου”, λέει στη Μαρίνα και εκείνη πιστεύει πως αν και αρχικά ο Παύλος θα ενοχληθεί, στη συνέχεια θα μαλακώσει και θα δεχτεί τη σχέση τους.

“Μαρίνα, ξέρω πως ο δρόμος μας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα όμως εγώ θα κάνω ότι χρειαστεί για να δεχτούν και επίσημα την αγάπη μας. Δεν είναι και η πρώτη φορά που θα βλέπουμε κόσμο απέναντί μας. Κανείς δεν θα μας πει πώς να νιώσουμε και πώς να πορευτούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας”, της τονίζει κι εκείνη γέρνει στην αγκαλιά του και εύχεται όλα να κυλήσουν όπως πρέπει.Σασμός: Απρόσμενο μαντάτο για το χωριό. Οργή από την Αργυρώ!

πηγή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αντίπαλο κύκλωμα απειλεί τον Δημοσθένη

Άγρια Γη 18-19-20: Τι προκαλεί οργή και φόβο στην Όλγα;

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας πυροβολεί τον Μάρκο και τον πετά στο ποτάμι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *