Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

Η κακοκαιρία που θα πλήξει σχεδόν όλη την χώρα είναι προ των πυλών και ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 σε περιοχές σε Ήπειρο, Δυτική Ελλάδα, νησιά στο Ιόνιο και στην Δυτική Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού, έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής (16-10-2022) αναμένονται στη δυτική και τη νότια Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ισχυρούς ανέμους.

Διαβάστε Επίσης  Φορολοταρία Μαρτίου: Έγινε η κλήρωση, δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

Πιο αναλυτικά:

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (14-10-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται
στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Αύριο Παρασκευή (14-10-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν, από νωρίς το πρωί τη δυτική Πελοπόννησο, από το μεσημέρι την ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία από το απόγευμα τις δυτικές Κυκλάδες. Κατά περιόδους έντονες θα είναι οι βροχοπτώσεις στα νότια τμήματα της Θεσσαλίας και στην κεντρική Στερεά.

Διαβάστε Επίσης  Αργίες 2024: 18 Μαρτίου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Πότε πέφτει το Πάσχα

Το Σάββατο (15-10-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις δυτικές και τις νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη. Το απόγευμα τα φαινόμενα στις Κυκλάδες θα εξασθενήσουν, αλλά θα συνεχιστούν στην Κρήτη, ενώ θα επηρεάσουν κατά τόπους και τα Δωδεκάνησα. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένεται εξασθένησηΚακοκαιρία: Μήνυμα του 112 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *