Άγρια Γη 21-22: Ο Άρης φοβάται πως η Ελπίδα είναι αδερφή του!

Άγρια Γη 21-22: Ο Άρης φοβάται πως η Ελπίδα είναι αδερφή του!Άγρια Γη 21-22: Ο Άρης φοβάται πως η Ελπίδα είναι αδερφή του!

Άγρια Γη: Η Όλγα αντιμετωπίζει την οργή του Αντώνη, μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για την αγορά του κτήματος

Τα επεισόδια 21 και 22 της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια Γη που θα προβληθούν Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Οκτωβρίου. Ενα στοιχείο απ’ το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Όλγας, θα την αναστατώσει.

Άγρια Γη – 17/10 Επεισόδιο 21
Επεισόδιο 21 Ο Στέφανος δίνει στη Μυρτώ ένα μικρό δώρο και την παροτρύνει να θυμηθεί. Εν τω μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει να κοιτά τις φωτογραφίες του πατέρα του με την Όλγα και φοβάται μήπως η Ελπίδα είναι ετεροθαλής αδερφή του αν και ο Μιχάλης το αμφισβητεί σοβαρά. Η Όλγα αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας, καθώς ο Τσακίρης έχει δραπετεύσει, χωρίς να το πει αρχικά στον Γιώργο που θυμώνει μόλις το ανακαλύψει.

Παράλληλα, η Ελπίδα λέει στον Αλέξη ότι βρήκαν το υλικό που κρατούσε ο Στέφανος από τις κάμερες και ότι τώρα δεν μπορεί άλλο να τον εκβιάζει. Ο Άρης ανακαλύπτει ότι η Όλγα έπεισε τη μητέρα του να της παραχωρήσει πληρεξούσιο κι έτσι κατάφερε να της πάρει το κτήμα.

Άγρια Γη: το τεστ DNA προκαλεί σεισμό 10 ρίχτερ!

Αργότερα, συζητάει με την Ελπίδα για το φιλί που έδωσαν κι έρχονται πιο κοντά όταν τους βλέπει ο Στέφανος που απειλεί την Ελπίδα ότι θα χάσει τον Κωστή. Ο Άρης αποφασίζει να στείλει το συμβόλαιο αγοράς του κτήματος στον Αντώνη που δείχνει ότι η Όλγα είχε το 100% των μετοχών. Ο Αντώνης κοιτά την Όλγα αφού δει το εισερχόμενο, σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά.

Άγρια Γη – 18/10 Επεισόδιο 22
Επεισόδιο 22 Η Όλγα αντιμετωπίζει την οργή του Αντώνη, μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για την αγορά του κτήματος. Ενώ η Ελπίδα δυσκολεύεται να δεχτεί τη συγνώμη του Στέφανου μετά τις απειλές του για την επιμέλεια του Κωστή.

Ο Αντώνης κι η Ρένα έρχονται όλο και πιο κοντά. Η Όλγα πολιορκεί τον Άρη με κάθε ευκαιρία, ενώ ο Στέφανος επιχειρεί να εθίσει την Ελπίδα με ουσίες καταστολής. Ο Άρης βασανίζεται απ’ την υποψία ότι μπορεί να είναι αδερφός της Ελπίδας. Ενώ ένα στοιχείο απ’ το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Όλγας, θα την αναστατώσει.

πηγή

Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά στη φυλακή!

Σασμός: Ο Νικηφόρος θεωρεί τον Μαθιό φονιά του πατέρα του

Σασμός: Εκτελούν τον Κώστα στην φυλακή – Ο φρικτός θάνατός του

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Όλγα είναι εξώγαμο του Θέμη

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *