Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης με έμφραγμα στο νοσοκομείο

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης με έμφραγμα στο νοσοκομείο

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο” με τον Λευτέρη να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο Λευτέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Ελισάβετ να αφήσει το Μοναστήρι και να επιστρέψει πίσω στην κανονική της ζωή και τα εγκόσμια. Μάλιστα θα μας ξαφνιάσει και με την συμπεριφορά του καθώς θα ζητήσει κάτι που δεν θα περιμέναμε να ακούσουμε.

Θα τον δούμε λοιπόν να ζητάει από τον Πέτρο να μείνει παραπάνω στο χωριό για να κάνει περισσότερο παρέα με την Ελισάβετ. Με κύριο στόχο να καταφέρει να την πείσει να μείνει στο χωρίο και να πετάξει τα ράσα από πάνω της. Ο Πέτρος ξαφνιάζεται όμως μέσα του θέλει να του κάνει το χατίρι καθώς αρχίζει να του αρέσει η Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Ρόλος Του Νικηφόρου Στον Χωρισμό Βασιλικής Και Μαθιού

 

 

Η πίεση που δεν άντεξε ο Λευτέρης

Η Ελισάβετ φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο μοναστήρι λέγοντας: “Εκεί είναι πια η ζωή μου και θέλω να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο, του Θεού”. Με τον Πέτρο να της υπενθυμίζει ότι ήταν πολύ μικρή όταν μπήκε στο μοναστήρι και τον Λευτέρη να συμπληρώνει: “Πλύση εγκεφάλου σου έκαναν”.

Ο Λευτέρης δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό και θα τον δούμε να παθαίνει έμφραγμα και να πέφτει κάτω στον δρόμο με τον Πέτρο και την Ελισάβετ να σπεύδουν να τον βοηθούν. Όσο ο Πέτρος προσπαθεί να τον κρατήσει στην ζωή η Ελισάβετ ψάχνει για βοήθεια και ζητάει από τον Γεράσιμο να μεταφέρουν τον Λευτέρη στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Μάγισσα: Ο Τζανής παντρεύεται και η Μεταξία τον εκδικείται

πηγή

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος κινδυνεύει να συλληφθεί

Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα εκβιάζει κι απειλεί τον Χρηστίδη

Η Γη της Ελιάς: Σε αυτόν πηγαίνει όλη η περιουσία του Ιάκωβου μετά τον θάνατό του

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 36 έως 40: Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο!

Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη εξαιτίας της Αργυρώς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *