Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 36 έως 40: Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 36 έως 40: Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο!
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 36 έως 40: Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο!
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια: Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο, με την Κατερίνα να παίζει στα χαρτιά όλα τα λεφτά της, για χάρη του Πλατάνου, και τη Ζαφείρω να δίνει πόνο.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Δευτέρα 24/10/22 Επεισόδιο 26
Επεισόδιο 36ο: Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο, με την Κατερίνα να παίζει στα χαρτιά όλα τα λεφτά της, για χάρη του Πλατάνου, και τη Ζαφείρω να δίνει πόνο. Ο τρομαγμένος Σώτος προσπαθεί να πείσει τη Σύλβια να δεχτεί τους λευκούς γάμους, αλλά εκείνη πέρα βρέχει.

Η Καλλιόπη μαθαίνει το μυστικό του Ηλία και αναλαμβάνει να βάλει τη Ζαφείρω στη θέση της μ’ έναν παραδοσιακό πλατανιώτικο εκβιασμό, ενώ η Χρύσα τα λέει έξω απ’ τα δόντια στους δύο υποψήφιους πατεράδες.

Η Κατερίνα δεν καταφέρνει να κερδίσει τη Ζαφείρω, ενώ η μοδίστρα μας την «κερδίζει», αλλά μόνο προσωρινά. Η Βαλέρια, πάλι, εκμεταλλεύεται τα λιγοστά εγκεφαλικά κύτταρα του Βλάση (Πέτρος Λιόντας) και κερδίζει μια πληροφορία, που θα κάνει τη διαμονή της στο χωριό παιχνιδάκι!

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τρίτη 25/10/22 Επεισόδιο 37
Επεισόδιο 37ο: Η Βαλέρια βάζει σε σειρά τα στοιχεία που έχει και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πετράν έκλεψε το πολύτιμο Φαμπερζέ από την Ιταλία. Ο Ηλίας αρνείται να αφήσει τον Σίμο να μπει συμπαραγωγός στο μιούζικαλ, αλλά μια επίσκεψη της Αγγέλας, που ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη.

Η ατμόσφαιρα είναι βαριά μετά την ήττα της Κατερίνας, αφού τα ξαδερφάκια μας έχουν μείνει ταπί, ενώ η Ζαφείρω, έξαλλη με τον εκβιασμό της Καλλιόπης, περνάει στην αντεπίθεση και είναι γεμάτη ιδέες. Η Φιλιώ υποψιάζεται πως ο Ηλίας κάτι της κρύβει, ενώ η Βαλέρια αποκαλύπτει στον Πετράν ότι ξέρει το μυστικό του. Την ίδια ώρα, ο Βλάσης επισκέπτεται τον Κανέλλο, ανακοινώνοντάς του ότι ο Πλάτανος μπαίνει… στον γύψο!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Πυρ και μανία ο Μάνος: «Φύγε τώρα»

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τετάρτη 26/10/22 Επεισόδιο 38
Επεισόδιο 38ο: Ο Πετράν αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη Βαλέρια, για να μην αποκαλύψει το μυστικό του στους Πλατανιώτες. Η Σύλβια, πάλι, έξαλλη με το χουνέρι της Ζαφείρως, πείθει το Ποταμάκι (Άννα Λουιζίδη) και τη Φλογέρα (Φανή Γεωργακοπούλου) να έρθουν στον Πλάτανο, για τους λευκούς γάμους. Η Καλλιόπη και ο Τζώρτζης καταστρώνουν το business plan για το ταξίδι τους στο Παρίσι, αλλά δεν είναι οι μόνοι Πλατανιώτες με μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σχέδια.

Η Αγγέλα έχει ετοιμάσει το συμβόλαιο για τον Σίμο, που ως συμπαραγωγός θα απαιτήσει, να της δώσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ. Τα «Ζαφείρια μέτρα» έχουν κάνει έξαλλους τους κατοίκους του χωριού μας, αλλά ο Χαραλάμπης πιστεύει πως έχει τη λύση στο… τσεπάκι του.

Την ίδια ώρα, μία σφαίρα βρίσκει τον Πετράν στον ώμο, αλλά το τραύμα δείχνει ασήμαντο, μπροστά στην «πληγή» που φαίνεται ότι θα ανοίξει μπαίνοντας ανάμεσα στο νιόπαντρο ζευγάρι μας.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Πέμπτη 27/10/22 Επεισόδιο 39
Επεισόδιο 39ο: Η Φιλιώ προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τα λεφτά του Ηλία, αφού είναι σίγουρη πια πως ο καλός της κάτι κρύβει. Η Τούλα βάζει τεστ στον Κανέλλο και στον Τζώρτζη, για να δει η Χρύσα ποιος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, ενώ ο τραυματισμένος Πετράν περνάει την ημέρα παρέα με την Κατερίνα.

Ο Παναγής, πάλι, περνάει την ημέρα παρέα με τη ζήλια του, που έχει αρχίσει να φουντώνει, ενώ ο Σώτος προσπαθεί να βγάλει άκρη με τη Σύλβια, που του «φουντώνει» τα νεύρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος δεν αντέχει να κρύβει την αλήθεια

Η Ζαφείρω βάζει φιτιλιές στον Θύμιο και στον Χαραλάμπη, που γίνονται μπίλιες, μπίλιες όμως κινδυνεύουν να γίνουν και ο Ηλίας με τη Φιλιώ, που ακούει τυχαία για το κλεμμένο αβγό και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια μαθαίνει κάτι που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο μικρό μας χωριουδάκι, αλλά και στα σχέδιά της.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Παρασκευή 28/10/22 Επεισόδιο 40
Επεισόδιο 40ό: Ο Θοδωρής φεύγει για Αθήνα, κι αφήνει πίσω του… συντρίμμια, συντρίμμια, όμως, έχει γίνει και η Φιλιώ, τώρα που ξέρει την αλήθεια για τα λεφτά του Ηλία.

Η Αγγέλα είναι έτοιμη για τη μεγάλη ζωή, ο Σώτος, πάλι, δεν είναι καθόλου έτοιμος να ξαναπληγώσει τη Σύλβια, δίνοντας λάθος εντυπώσεις, γι’ αυτό και προσπαθεί να την απομακρύνει από κοντά του. Ο Κανέλλος έχει πιάσει πάτο στα μάτια της Χρύσας και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα, ο Παναγής πάλι δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Κατερίνα κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον Πετράν σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ο παπάς… κληρώνει γάμους, ενώ η Φιλιώ εγκαταλείπει μια για πάντα τον Ηλία, αφήνοντάς του ένα γράμμα. Μόνο που ο μπακάλης μας αυτόν τον χωρισμό δεν θα μπορέσει να τον αντέξει…

πηγή

 

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος κινδυνεύει να συλληφθεί

Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα εκβιάζει κι απειλεί τον Χρηστίδη

Η Γη της Ελιάς: Σε αυτόν πηγαίνει όλη η περιουσία του Ιάκωβου μετά τον θάνατό του

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης με έμφραγμα στο νοσοκομείο

Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη εξαιτίας της Αργυρώς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *