Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη εξαιτίας της Αργυρώς

Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη εξαιτίας της ΑργυρώςΤα πάνω κάτω έρχονται στην οικογένεια των Σταματάκηδων, όταν ο Αστέρης ανακοινώνει ότι φεύγει μόνιμα από την Κρήτη, στο «Σασμό». Ποιος είναι ο λόγος αυτής της απόφασης και πώς αντιδρά η οικογένειά του;Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη εξαιτίας της Αργυρώς

Οι Σταματάκηδες δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Η ψυχολογία του Αστέρη βρίσκεται στα τάρταρα. Από τη μία ο αδερφός του κι η μητέρα του μπήκαν στην φυλακή, από την άλλη η έκρηξη στο σπίτι τους. Ο Αστέρης σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να ησυχάσει.

Την ίδια στιγμή υποφέρει που δεν μπορεί ούτε στο ένα μέτρο να πλησιάσει την Αργυρώ χωρίς εκείνη να τον διώξει ή να έρθουν σε σύγκρουση. Οι εντάσεις μέρα με τη μέρα αυξάνονται κι οι δύο οικογένειες έρχονται ξανά αντιμέτωπες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τέλος Ο Γάμος, Τέλος Και Ο Ακύλας – Η Κορίνα Τον Κλείνει Φυλακή

Ο Αστέρης δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτήν την κατάσταση και δεν μπορεί να βλέπει άλλο την Αργυρώ να τον μισεί, στο «Σασμό». Έτσι παίρνει την απόφαση να φύγει μία και καλή από την Κρήτη, σύμφωνα με το MYtv. Η ανακοίνωση του Αστέρη πιάνει εξ απροόπτου την Καλλιόπη, η οποία ταράζεται κι είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη εξαιτίας της Αργυρώς

Όχι μόνο ο γιος την παράτησε κι έφυγε από το σπίτι, αλλά τώρα θέλει να φύγει κι από την Κρήτη. Εάν συμβεί αυτό δε θα μπορεί να ξαναφτιάξει τη σχέση της μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Σε ξεγράφω από κόρη μου Βασιλική»

Ρίχνει, λοιπόν, όλες τις ευθύνες στην Αργυρώ και σύντομα έρχονται σε τεράστια σύγκρουση, αφού η καπετάνισσα την κατηγορεί ότι εκείνη ευθύνεται για την απόφαση του γιου της.

Οι δύο γυναίκες συγκρούονται έντονα κι η μία θα ξεσπάσει στην άλλη δίχως έλεος. Πώς θα αντιδράσει ο Αστέρης όταν το μάθει; Μείνετε συντονισμένοι! Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη εξαιτίας της Αργυρώς

πηγή

 

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 36 έως 40: Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο!

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης με έμφραγμα στο νοσοκομείο

Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη εξαιτίας της Αργυρώς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *