Η Γη της Ελιάς: Σε αυτόν πηγαίνει όλη η περιουσία του Ιάκωβου μετά τον θάνατό του

Η Γη της Ελιάς: Σε αυτόν πηγαίνει όλη η περιουσία του Ιάκωβου μετά τον θάνατό τουΟ Ιάκωβος πεθαίνει στην Γη της Ελιάς και αφήνει πίσω του μια μεγάλη περιουσία, κινητά και ακίνητα τα οποία θα περάσουν στα χέρια μιας γυναίκας από τον οικογενειακό του περίγυρο. Η είδηση του θανάτου του, θα σκορπίσει θλίψη τους Βρεττάκους, οι οποίοι θα νιώσουν τρομερές ενοχές που δεν ήταν δίπλα του στις δύσκολες αυτές στιγμές που πέρασε στην Ισπανία.

Η περιουσία του Ιάκωβου περνάει στα χέρια της Ιουλίας

Ο Ιάκωβος στην σειρά, η Γη της Ελιάς, ορίζει πληρεξούσιο, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, διαχειριστή όλης του της περιουσίας, τον στενό του φίλο, Λυκούργο Μπράτη ενώ αφήνει και μια χειρόγραφη διαθήκη, σύμφωνα με την οποία, όλη του η περιουσία, κινητά και ακίνητα παγαίνει στην πολυαγαπημένη του αδερφή, Ιουλία Βρεττάκου! Όσο για το δαχτυλίδι του, κειμήλιο της οικογένειας, το αφήνει στον ανιψιό του, Μάνο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη

«Μίλησαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μητέρας – μαστροπού

Εκτός όμως από όλα αυτά, ο Ιάκωβος αφήνει και επιστολές στον καθένα ξεχωριστά, ακόμα και στην Αθηνά, όπου εκεί της εξηγεί πολλά. Ο Ιάκωβος μπορεί να έφυγε από την ζωή στη σειρά, Η Γη της Ελιάς, αλλά οι ανατροπές και οι εξελίξεις θα τον περιτριγυρίζουν ειδικά όσον αφορά το κομμάτι της περιουσίας του.

πηγή

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος κινδυνεύει να συλληφθεί

Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα εκβιάζει κι απειλεί τον Χρηστίδη

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 36 έως 40: Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο!

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης με έμφραγμα στο νοσοκομείο

Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη εξαιτίας της Αργυρώς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *