Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής.

Ο Μαθιός και η βασιλική οργανώνουν το γάμο τους. Λίγο πριν, ο Παύλος θα δεχτεί επίθεση από τον Μαθιό, που θα τον απειλήσει με όπλο.Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Συγχρόνως η Στέλλα πάει να πάρει απάντησεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα. Η Αιμιλία θα κάνει μια μυστική συνάντηση που μας αποκαλύπτει μια κρυφή συμμαχία.

Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφαση του στην Βασιλική να παντρευτούν, την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη, να φύγει απ’ την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης που ξεσπά άσχημα στην Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  To Αύριο μας ανήκει: Ξαφνικός θάνατος για τη σειρά – Γιατι τελειώνει ακόμα νωρίτερα

Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Η Αιμιλία προειδοποιεί το Λευτέρη ότι κάλυψη του κινδυνεύει …Η απόσταση Αργυρώς και Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όπως και η ένταση στη σχέση τους. Άλλο ένα ζευγάρι που μπαίνει στο πάγο είναι η Αιμιλία με τον Δημήτρη.

Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο ενώ οι ετοιμασίες του γάμου Μαθιού Βασιλικής προχωράνε .Οπως θα δούμε, έχοντας περάσει 40 κύματα επιτέλους παντρεύονται και στήνουν ένα τρικούβερτο γλέντι στο χωριό….

Διαβάστε Επίσης  «Σασμός» spoiler: «Για σένα σκότωσα τον Στεφανή» παραδέχεται ο Μαθιός-Η Βασιλική σε νευρικό κλονισμό

Αλλά, όταν εκεί εμφανίζεται ο Παύλος όλοι οι παρευρισκόμενοι παγώνουν θεωρώντας πως ο Παύλος θα τα τινάξει όλα στον αέρα . θα γίνει φονικό! λέει ο ένας με τον άλλον. Όμως, τελικά ο Παύλος εύχεται στους νεόνυμφους και το γλέντι συνεχίζεται κανονικά.

Η Γη της Ελιάς: Σε αυτόν πηγαίνει όλη η περιουσία του Ιάκωβου μετά τον θάνατό του

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 36 έως 40: Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο!

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης με έμφραγμα στο νοσοκομείο

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης με έμφραγμα στο νοσοκομείο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *