Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αφήνει άφραγκη και την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αφήνει άφραγκη και την ΒασιλικήΗ Αρετή είναι έτοιμη να πάρει όλη την περιουσία στα χέρια της, χτυπώντας αλύπητα την οικογένειά της, στην γη της ελιάς. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Στέφανος, ο οποίος είναι αποφασισμένος να στηρίξει την μητέρα του, σε κάθε της βήμα.  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αφήνει άφραγκη και την Βασιλική

Εκτός από τον Στάθη, στο επίκεντρο θα βρεθεί και η Βασιλική, η οποία θα έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με την μαμά της. Υποστηρίζει τις αποφάσεις και τις επιλογές του πατέρα της, με αποτέλεσμα η Αρετή να βγαίνει εκτός εαυτού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν του Λυκούργου

Θέλοντας να δώσει ένα σκληρό μάθημα στους ανθρώπους που την πλήγωσαν τόσο, κινείται νομικά, με την βοήθεια του Στέφανου. Μάνα και γιος παίρνουν στα χέρια τους όλα τα κτήματα των Καπερνάρων, αφήνοντας εκτός τον Στάθη και την Βασιλική.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αφήνει άφραγκη και την Βασιλική

Η Αρετή, θέλοντας να αναλάβει όλη την περιουσία η ίδια στην γη της ελιάς, αφαιρεί από το όνομα της κόρης της κάποιες ρίζες που είχε για “προίκα”. Έτσι, Στάθης και Βασιλική καταλήγουν στο δρόμο, χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 24/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Στάθης σύντομα επισκέπτεται δικηγόρο, με σκοπό να σταματήσει την Αρετή από αυτή την τρέλα. Φυσικά, κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει, με την μάχη αυτή να θεωρείται ήδη χαμένη για πατέρα και κόρη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *