Άγρια Γη: Η Όλγα ξαφνιάζει τον Άρη!

Άγρια Γη: Η Όλγα ξαφνιάζει τον Άρη!Άγρια Γη: Οι κάμερες πιάνουν τον Άρη να παραδίδει το φάκελο με τα παζλ και η Όλγα τον καλεί αμέσως στο γραφείο της ζητώντας εξηγήσεις. Ευτυχώς, παρεμβαίνει ο Βαγγέλης λέγοντας πως κάποιος έσπασε τους κωδικούς και αφαίρεσε ένα κομμάτι της εγγραφής. Έπειτα, παραδέχεται στον Άρη πως είπε ψέματα για χάρη του και του εξηγεί πως ήθελε να τον βοηθήσει επειδή δεν συμπαθεί την Όλγα.

Άγρια Γη: Η Όλγα ξαφνιάζει τον Άρη με ένα φιλί!

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος συνεχίζει τις προσπάθειες να εθίσει την Ελπίδα στα χάπια, όμως εκείνη τον πιάνει στα πράσα να βάζει παυσίπονα στον καφέ της και του ζητά το λόγο.

Τότε της δείχνει για άλλη μία φορά το αληθινό του πρόσωπο: Της λέει πως την κρατάει στο χέρι, καθώς οι εξετάσεις της έδειξαν ότι είναι εξαρτημένη σε ουσίες και την απειλεί πως, αν δεν σταματήσει να βλέπει τον Άρη, θα πάρει την πλήρη επιμέλεια του Κωστή. Κάποια στιγμή που η Όλγα και ο Άρης μένουν μόνοι τους στο στάβλο, εκείνη τον φιλάει ξαφνιάζοντάς τον!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης και η Μαρίνα έρχονται ξανά κοντά

Όταν επιστρέφει στο σπίτι, ο Στέφανος της αποκαλύπτει ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με αυτό τον άντρα που μπήκε ξαφνικά στη ζωή τους και τη σοκάρει. Ο Αντώνης, στο μεταξύ, είναι έτοιμος να φύγει… Ο Άρης φρόντισε να του στείλει μια φωτογραφία της γυναίκας του με τον Γαλάνη και έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του. Ζητά μάλιστα από τη Ρένα να μείνει μαζί του στον ξενώνα, αλλά εκείνη φοβάται την αντίδραση της Ελπίδας όταν μάθει για τη σχέση τους.

Ο Γιώργος, στο μεταξύ, μαθαίνει για την απάτη της Όλγας με το συμβόλαιο αγοράς της «Άγριας πλαγιάς» και ζητά από τον Θωμά να μάθει ό,τι μπορεί για την πηγή των χρημάτων της. Αυτός του λέει ότι η Γρίβα υπήρξε ερωμένη του Πέτρου Γαλάνη, την ώρα που ο Άρης παίρνει στα χέρια του μια κούπα της Ελπίδας και τη δίνει στον Μιχάλη για να κάνει τεστ DNA. Η υποψία ότι είναι αδέλφια τον αναγκάζει να απομακρυνθεί από κοντά της, γεγονός που την απογοητεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε καλά Δημοσθένη, θα κάνεις αυτό που…»

Ρολά κανέλας

Η Όλγα, από την πλευρά της, συνεχίζει να τον πολιορκεί ερωτικά, ενώ ταυτόχρονα στήνει παγίδα στην αδελφή της, τη Ρόζα, πιστεύοντας πως έχει μπλέξει με τον άντρα της. Μια δολιοφθορά στο αμάξι του Αντώνη, όμως, που προκαλεί ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα, βάζει και την ίδια στο κάδρο των υπόπτων…

πηγή

 

Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο λάθος της Ράινας που την οδηγεί στον θάνατο

Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *