Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο λάθος της Ράινας που την οδηγεί στον θάνατο

Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο λάθος της Ράινας που την οδηγεί στον θάνατοΗ Ράινα πολύ σύντομα θα οδηγηθεί μόνη της στην καταστροφή στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Η ίδια μέσα από ένα φρικτό της λάθος θα γίνει αντιληπτή από τους ανωτέρους της, οι οποίοι στην συνέχεια θα δώσουν και την εντολή για την δολοφονία της.

Η Ράινα κάνει το λάθος που θα της στοιχήσει την ζωή

Το αφεντικό του μαγαζιού συνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο. Είναι ο άνθρωπος που εκτελεί τις βρώμικες οδηγίες των από πάνω του. Η νεαρή κοπέλα λοιπόν μπορεί να είναι μια καλή επένδυση για το στριπτιτζάδικο αφού αρέσει στους πελάτες και βγάζει αρκετά χρήματα για το αφεντικό αλλά είναι και το καρφί του Κουράκου που θέλει να βάλει στο χέρι το κύκλωμα, με τις πληροφορίες που του δίνει. Το αφεντικό θα μάθει ότι είναι καρφί της αστυνομίας και φυσικά ο Δημοσθένης θα ενημερωθεί γι΄ όλο αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Αρχικά δεν θα την σκοτώσουν αλλά θα την χρησιμοποιήσουν για να δίνει λάθος πληροφορίες στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να χαλάσει το σχέδιο του Κουράκου. Στην συνέχεια όμως ο Δημοσθένης θα δώσει την εντολή για να δολοφονήσουν την Ράινα στην σειρά, Η Γη της Ελιάς με την ηρωίδα να πληρώνει ακριβά και μοιραία αυτό της το λάθος.

πηγή

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Γη της Ελιάς: Η κόρη του Δημοσθένη θα του κάνει τη ζωή δύσκολη

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι, επεισόδιο 4 – 17/10/21: Η Αρπαγή

Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο λάθος της Ράινας που την οδηγεί στον θάνατο

Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

Αφήστε μια απάντηση