Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο «Σασμό» κι η Καλλιόπη καταφέρνει να βγει από τη φυλακή τρέχοντας πίσω στο σπίτι της για να αγκαλιάσει τον Αστέρη και τον Μαθιό.

Πιο συγκεκριμένα, δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου κι η Καλλιόπη θα αφεθεί ελεύθερη. Σε αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο ο Αντώνης, ο οποίος μαζί με την Άσπα θα στήσουν παγίδα στον Κώστα προκειμένου να τον συλλάβουν.

«Έφοδος» της εφορίας σε σπίτια οφειλετών

Μολονότι η Καλλιόπη είχε ομολογήσει το έγκλημά της για να σώσει τον γιο της από τη φυλακή, ο Φραγκιαδάκης δεν πίστεψε ποτέ πραγματικά ότι εκείνη ήταν η ένοχη. Έτσι, αναλαμβάνει δράση και συλλαμβάνει τον Κώστα, ο οποίος αποδεικνύεται ο αληθινός φονιάς.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν

Η Καλλιόπη βγαίνει από τη φυλακή και επιστρέφει στο σπίτι της, αλλά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την οργή του Αστέρη, στο «Σασμό». Ο Αστέρης δε θέλει ούτε να βλέπει την μητέρα του κι έτσι θα σηκωθεί να φύγει από το σπίτι, αφού δεν την αντέχει άλλο.

 

Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όλα τα ψέματα και τα προβλήματα που δημιουργεί συνεχώς. Το μίσος κι η οργή είναι περισσότερο από την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά της. Μέχρι να “γίνει άνθρωπος” ο Αστέρης θα την αποφεύγει κι αυτό είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Καλλιόπης.

Μαργαρίτα: Ένα ξεχασμένο αλλά πολύτιμο άνθος

Η καπετάνισσα μπορεί να σιχαίνεται τους Βρουλάκηδες, αλλά λατρεύει τα παιδιά της όσο κανέναν άλλο στον κόσμο και θα έκανε τα πάντα γι’ αυτά. Θα καταφέρει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του γιου της;Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

πηγή

ΣΑΣΜΟΣ

Η Γη της Ελιάς: Η κόρη του Δημοσθένη θα του κάνει τη ζωή δύσκολη

Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο λάθος της Ράινας που την οδηγεί στον θάνατο

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Παγιδευμένοι: Ερείπιο η Άννα – Ξεσπάει μπροστά στον Δημήτρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *