Η Γη της Ελιάς: Πως αντιδράει η Εύα με τις φώτο του Στάθη στο κλάμπ;

Η Γη της Ελιάς: Πως αντιδράει η Εύα με τις φώτο του Στάθη στο κλάμπ;

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Η γη της ελιάς: Στο σπίτι της Μυρτάλης μαζεύεται κοριτσοπαρέα. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Ευτυχία, η οποία ακούει την Μυρτάλη να ρωτάει την Ισμήνη, γιατί την έφερες κι αυτήν.

 

Η Γη της Ελιάς: οι πρώτες υποψίες για την Κατερίνα

Η Χάιδω ρωτάει την Κατερίνα αν ο άντρας που είδε ο Λυκούργος να είναι μαζί της, είναι κάποιος γνωστός της. Εκείνη αμέσως δικαιολογείται λέγοντας της: “Ενας συνάδελφος που δουλεύαμε μαζί στο φροντιστήριο. Πήγαμε για έναν καφέ. Το έπαιζα ευδιάθετη για να μην με πάρει χαμπάρι. Δεν έχω πει σε κανέναν στη δουλειά, για το πρόβλημα μου, γιατί θα με διώξουν. Παίρνω συνέχεια άδειες άνευ αποδοχών”. Η Χάιδω γίνεται λίγο καχύποπτη με την απάντηση της…

Ο Λυκούργος καλεί την Μυρτάλη στο σπίτι του, με σκοπό να μάθει για τον χωρισμό της κόρης του, όμως δεν καταφέρνει να της αποσπάσει λέξη. Η Εύα είναι πολύ πικραμένη με την τροπή που πήρε η σχέση της και τηλεφωνεί στην Βασιλική για να βρεθούν, χωρίς να ενημερώσει τον πατέρα της. Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα πηγαίνει στην ταβέρνα, γνωρίζετε με τον Αλέξη και δείχνει να της αρέσει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Βάσω ερωτεύεται ξανά – Ποιος είναι ο Αναστάσης;

 

Η Γη της Ελιάς: Πως αντιδράει η Εύα με τις φώτο του Στάθη στο κλάμπ;

 

Στο σπίτι της Μυρτάλης μαζεύεται κοριτσοπαρέα. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Ευτυχία, η οποία ακούει την Μυρτάλη να ρωτάει την Ισμήνη, γιατί την έφερες κι αυτήν.

Αργά το βράδυ, στο κλαμπ πηγαίνουν ο Δημοσθένης, ο Πότης, ο Άρης και ο Στάθης ο οποίος δεν θέλει να είναι συνέχεια μουτρωμένος. Ο Δημοσθένης ανοίγει συνέχεια σαμπάνιες, ενώ την ίδια στιγμή δύο θαμώνες του μαγαζιού, διακριτικά βγάζουν φωτογραφίες. Το επόμενο πρωί όλα τα τοπικά sites έχουν φωτογραφίες από την αντροπαρέα. Η Εύα της βλέπει και γίνεται έξαλλη με τον Άρη, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο.

Η Ιουλία με τον Γιώργη κάνουν την προσπάθεια τους, όμως δεν τους βγαίνουν με τίποτα. Στο μεταξύ, η Αθηνά δίνει εντολή στην Μαργαρίτα να δώσει 15.000€ στην μητέρα της Βαγγελιώς.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Ο Δημοσθένης μαθαίνει πως ο Ισίδωρος έδωσε 50.000€ για την θεραπεία της Κατερίνας και αποφασίζει να δώσει κι εκείνος ακόμη 30.000€. Ο δαιμόνιος Θανάσης κλαίγεται στην Αναστασία για λεφτά κι εκείνη τον καθησυχάζει λέγοντας του πως έχει κομπόδεμα και θα τον βοηθήσει.

Ο Λυκούργος συνεχίζει να ψάχνει που κατέληξε το πέμπτο δαχτυλίδι της οικογένειας Βρεττάκου. Ψάχνει για τα μέλη της παλιάς συμμορίας, εντοπίζει τους δυο, όμως βάση του βίντεο που έχει δει, δεν ταιριάζει κανείς με τα χαρακτηριστικά. Αμέσως ενημερώνει τον Κουράκο πως μένει ακόμα ένας…

 

Η Κατερίνα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και τηλεφωνεί στον συνεργό της για την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φιλίππου. “Είστε κοντά στην Αρεόπολη; Προλαβαίνετε να έρθετε; Αυτή κάνει μπάνιο και το ζευγάρι της συμφοράς λείπει! Τι πως θα γίνει; Θα χτυπήσετε το κουδούνι, θα μπείτε, θα με κοπανήσετε, θα πέσω ξερή και θα αρπάξετε το μωρό!”…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *