Σασμός Spoiler: Ο Απαράβατος Όρος Της Βεντέτας Που Αποκαλύπτει Τον Φονιά

Σασμός Spoiler: Σοκαριστικά γεγονότα πρόκειται να διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, με την Αργυρώ και τον Νικηφόρο να γίνονται τα θύματα μιας μεγάλης βεντέτας.

     Σασμός Spoiler: Ο απαράβατος όρος της βεντέτας που αποκαλύπτει τον φονιά

Μια λάθος στιγμή και ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, κρύβονται πίσω από τις δύο νέες δολοφονίες. Ο πρώτος θα είναι ο Πέτρος που σε μια συμπλοκή με τον Αστέρη θα χάσει τη ζωή του, ενώ η Καλλιόπη θα σκοτώσει τη Βασιλική με το Μαθιό συντετριμμένο να ορκίζεται εκδίκηση. ‘Ενα μεγάλο γιατί τους βασανίζει όλους. Ο Σασμός είναι πια ακατόρθωτος.

Οι τύχες δύο νέων ανθρώπων κρίθηκαν από το λάθος της στιγμής. Χωρίς να το θέλουν συνεχίζουν μια βεντέτα που δεν την επέλεξαν. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε δύο φορές τον Αστέρη να προσπαθεί να κατευνάσει τον Πετρή, για να δεχθεί τον έρωτά μου με την Αργυρώ η οποία έχει επιστρέψει στο πατρικό της.

Είναι αποφασισμένος όπως του λέει να τα πεί όλα στη μητέρα του και να μπει ένα τέλος στη διαμάχη των οικογενειών τους. Την τρίτη φορά όμως που θα βρεθούν αντιμέτωποι έχει προκύψει η φήμη ότι ο Πετρής σκότωσε το Στεφανή και ο Αστέρης θα τον συναντήσει για να του ζητήσει το λόγο. Φυσικά από ένα λάθος εφιάλτη του Μανόλη θα προκύψει αυτό, τον οποίο θα ακούσει η δαιμόνια Θοδώρα. Από ένα λάθος θα έρθει και το μοιραίο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ποιος απειλεί να διαλύσει Άννα και Δημήτρη

Το όπλο που κρατά ο Πετρής και το στρέφει στον Αστέρη εκπυρσοκροτεί και εκείνος χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της Σεμίνας. Ο Αστέρης τρέχει πανικόβλητος στο σπίτι και η Καλλιόπη καταρρέει. Ομολογεί και συλλαμβάνεται και μαντέψτε ποια θα είναι η δικηγόρος του. Μα φυσικά η Στέλλα. Προκαλώντας μάλιστα και τη ζήλια του Άγγελου. (αυτό το ειδύλλιο θα το δούμε να εξελίσσεται αυτές τις ημέρες).

Ο φόνος της Βασιλικής που θα γίνει με στυγερό τρόπο στο νεκροταφείο, προκαλώντας ακόμη και το σoκ του παπά θα αλλάξει εντελώς τη ζωή του Μαθιού. Ετοιμαστείτε για δάκρυα και οδυρμό, για απόλυτη απόγνωση. Και για τον απόλυτο θυμό. Αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για το θάνατό της και βάζει υπό την προστασία του τον γιό της Νικηφόρο, ο οποίος γίνεται άλλος άνθρωπος μετά από το φονικό. Όμως ο Μαθιός θα αρχίσει να υποψιάζεται τη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Οδύνη στην κηδεία της Μαργέτας

Ο απαράβατος όρος της βεντέτας ορίζει, πως δεν σκοτώνουμε γυναίκες.

Και έτσι θα αρχίσει να υποπτεύεται την Καλλιόπη που ποτέ δεν ενέκρινε το δεσμό του με τη Βασιλική. Προς το παρόν θα αφήσει τη σκέψη στην άκρη. Γιατί η αστυνομία που ξεκινά τις έρευνες έχει ανοίξει ξανά το φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή και για να δει αν συσχετίζονται οι δύο υποθέσεις.

Τώρα πια ο Μαθιός μπαίνει στο στόχαστρο για ένα φόνο που δεν έκανε και γλιτώνει προς το παρόν για εκείνον που έκανε. Η μόνη του όμως έννοια είναι ο Νικηφόρος. Μετά το θάνατο της μητέρας του έχει αποφασίσει να τον πάρει υπό την προστασία του. Χωρίς τύψεις που σκότωσε τον πατέρα του. Είναι από τα πράγματα που οι τηλεθεατές έχουμε συγχωρήσει στο Μαθιό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *