Τρία Μίλια: Η Φωτεινή σε κατάσταση Σοκ! Ξέσπασμα του Γεράσιμου

Τρία Μίλια: Η Φωτεινή σε κατάσταση Σοκ! Ξέσπασμα του ΓεράσιμουΤρία Μίλια: Η Φωτεινή σε κατάσταση Σοκ! Ξέσπασμα του Γεράσιμου

 

Όλα όσα πρόκειται να δούμε και όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star Τρία Μίλια.

Τρία Μίλια: Η Φωτεινή έρχεται αντιμέτωπη με μια λαχτάραΤρία Μίλια: Η Φωτεινή σε κατάσταση Σοκ! Ξέσπασμα του Γεράσιμου

Ο Μιχάλης, ο Στέφανος και η Φωτεινή έχουν πάει σε ένα οινοποιείο για μια εκδήλωση οινογνωσίας. Όταν ο Μιχάλης βγαίνει για λίγο, συναντάει τη Μάνια, που του λέει ότι χαίρεται που τον γνωρίζει από κοντά. Όταν εκείνος αναγκάζεται να φύγει, η Μάνια λέει στους άλλους πως είναι η ιδιοκτήτρια του οινοποιείου και τους ξεναγεί στις εγκαταστάσεις του, όπου περνούν μια ευχάριστη ημέρα.

Η Δέσποινα επισκέπτεται τον Τίμο, στη φυλακή. Όταν της ζητάει να πληρώ σει την εγγύηση της αποφυλάκισής του, εκείνη αρνείται και εκείνος σοκάρεται. Έπειτα, ο Τίμος λαμβάνει ακόμη ένα μυστηριώδες μήνυμα και μαθαίνει πως η εγγυηση του έχει πληρωθεί και αποφυλακίζεται.

Κι ενώ ο νευρολόγος βλέπει τις εξετάσεις της Κάτιας και πληροφορεί τον Μιχάλη πως η εξέλιξη της υγείας της είναι πολύ ικανοποιητική. Ο Γεράσιμος και η Κάτια εκπλήσσονται από την επιθετική συμπεριφορά του Αχιλλέα και η Κάτια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Κι ενώ ο Κυριάκος εξακολουθεί να διεκδικεί τη Δέσποινα, αλλά εκείνη προσπαθεί να τον αποθαρρύνει, ο Τίμος τον βλέπει να φεύγει από το ξενοδοχείο και ταράζεται.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για Άγιο Δομίνικο

Ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Τίμο πως αυτός ήταν που πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισής του και απαιτεί τη συνεργασία του για να ανακαλύψουν το δολοφόνο του Μερκίνη. Τη νύχτα, κάτι αναπάντεχο συμβαίνει στο σπίτι της Φωτεινής, αλλά ο Στέφανος φτάνει εγκαίρως και επεμβαίνει αποτελεσματικά…

Ο Γεράσιμος, η Κάτια και ο Μιχάλης επιστρέφουν στη Δρακόνησο, πολύ στεναχωρημένοι για το θέμα της ακτοπλοϊκής γραμμής. Μια τυχαία συνάντηση με τη Δέσποινα και τον Τίμο θα προκαλέσει το έντονο ξέσπασμα του Γεράσιμου.

Ο Πέτρος ανακαλύπτει τα γράμματα της μητέρας του, που ο πατέρας του τού έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει από το σπίτι, καταρρακωμένος. Η Φωτεινή προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της άγριας ληστείας της προηγούμενης νύχτας και ο Στέφανος στέκεται δίπλα της, ως θριαμβευτής.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί μετακομίζουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

 

Ο Τίμος, μετά την αποφυλάκισή του, επιστρέφει στο νησί, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κλίμα. Ο Στέφανος και η Λίζα πληροφορούνται την επιστροφή του και ανησυχούν πολύ, για τους δικούς τους λόγους. Η Φωτεινή συναντά τη Μάνια και πηγαίνουν για καφέ. Εκεί βρίσκουν την Κάτια, που έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία εναντίον του Τίμου και προβληματίζονται.

Στο νησί, έχει έρθει και η Δανάη, η εγγονή της Διονυσίας, η οποία φαίνεται πως κάτι κρύβει. Η Δέσποινα συναντιέται με τον Ευθύμη και με τον Νικόλα και τους εκμυστηρεύεται ότι δεν είναι σίγουρη πως την απαγωγή, την οργάνωσε ο Τίμος.

Ο Πέτρος διαβάζει τα γράμματα της μητέρας του και συγκινείται πολύ. Μια απρόσμενη συνάντηση με την Κλειώ θα τον ταράξει ακόμα περισσότερο. Ο Μιχάλης ετοιμάζει στη Φωτεινή μια έκπληξη, που την αφήνει άναυδη.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *