Η Γη της Ελιάς: Ράκος ο Ορέστης τα μαζεύει και φεύγει

 

Η Γη της Ελιάς: Ράκος ο Ορέστης τα μαζεύει και φεύγει

Η Γη της Ελιάς: Ράκος ο Ορέστης τα μαζεύει και φεύγει

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με τον Ορέστη να πνίγεται στις τύψεις που δεν έσωσε την Αλκμήνη από το άρρωστο μυαλό της Αντωνίας.

Ο Ορέστης τρελαίνεται από τις τύψεις

Η Αντωνία εκνευρίζεται που η Ισμήνη πουλάει την επιχείρησή της και αμέσως ενημερώνει την Αλκμήνη, η οποία αδιαφορεί, καθώς έχει αποφασίσει να παντρευτεί τον Ορέστη και να μείνει στη Μάνη. Όταν η Αντωνία μαθαίνει για όσα σκοπεύει να κάνει η Αλκμήνη γίνεται έξω φρενών μαζί της, καθώς πάντα ήλπιζε ότι θα είναι ξανά μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Έτσι το θολωμένο της μυαλό την οδηγεί στο έγκλημα. Σκοτώνει την Αλκμήνη με μανία, ενώ καθώς τα δυσάρεστα μαθαίνονται συγκλονίζουν τους πάντες στην κοινωνία της Μάνης. Και πάνω από όλους βέβαια τον Ορέστη καθώς αισθάνεται πολύ άσχημα που δεν πρόλαβε το κακό.Η Γη της Ελιάς: Ράκος ο Ορέστης τα μαζεύει και φεύγει

Ο Ορέστης όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» καταρρέει μετά τη δολοφονία της Αλκμήνης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Κλαίρη είναι τυφλή – Ο Μανόλης στο πλευρό της

Οι τύψεις τον βασανίζουν καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο που δεν μπόρεσε να σταματήσει την Αντωνία από το να αφαιρέσει τη ζωή της πρώην αγαπημένης της.

Καθώς τρελαίνεται από ενοχές, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στην Μάνη και έτσι αναγκάζεται να πουλήσει ότι έχει και δεν έχει, να μαζέψει τα πράγματά του και να αφήσει πίσω του τους ανθρώπους που το τελευταίο διάστημα έγιναν οικογένειά του και φίλοι του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *