Ο νέος γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;

Ο νέος γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;Ο νέος γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;

Στο επεισόδιο της Πέμπτης στην αγαπημένη σειρά «Σασμός» έκανε την εμφάνισή του και ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Μία άφιξη που περιμένουν πολλοί, καθώς πρόκειται για έναν ηθοποιό που αγαπάνε οι τηλεθεατές.

Τις τελευταίες ημέρες στο twitter κυκλοφορεί ένα spoiler σύμφωνα με το οποίο, οι νέες αφίξεις στην σειρά συνδέονται όλες μεταξύ τους.

Μέχρι τώρα έχουμε δει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τον εισαγγελέα και κολλητός του φίλος ήταν ο νυν σύζυγός της, Δημήτρης. Σε σκηνές flashback, είδαμε ότι το πρώην ζευγάρι φέρεται να χώρισε όταν έχασε ένα μικρό αγοράκι, το οποίο πνίγηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη σωριάζεται στο πάτωμα βλέποντας τον Παυλή

Και εδώ μπλέκεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον Λευτέρη Ορφανό και είναι ο νέος κρυφός αστυνομικός. Σύμφωνα με το spoiler στο twitter ο νεαρός είναι ο χαμένος γιος του ζευγαριού!Ο νέος γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;

Ο Βρουλάκης το ίδιο έκανε και στον εαυτό του. Θεωρήθηκε νεκρός για να αποφύγει τα χειρότερα. Μάλιστα, οι γονείς της Στέλλας, που είναι πολύ καλοί φίλοι με την εισαγγελέα, ανέφεραν ότι αν ζούσε το παιδί θα ήταν 32 χρονών, ηλικία που συνάδει με αυτή του αστυνομικού.

Διαβάστε Επίσης  Κόκκινο Ποτάμι: Απόψε 10/6 το καθηλωτικό φινάλε

πηγή

Έρωτας Φυγάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 13/10)

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης

Σασμός: γιατί η Βασιλική διώχνει μακριά της τον Μαθιό;

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *