Ο Παράδεισος των κυριών 13-14: Μια δυσάρεστη είδησή ανατρέπει πολλά.

Ο Παράδεισος των κυριών 13-14

Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών. Τα επεισόδια 13 και 14 που θα προβληθούν Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Οκτωβρίου.Ο Παράδεισος των κυριών 13-14: Μια δυσάρεστη είδησή ανατρέπει πολλά.

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης.

Το epeisodia.gr έχει όλα τα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις.

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Ντίνος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, πράγμα που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μία αιφνίδια επίσκεψη στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Ορέστη;

Ο Παράδεισος των κυριών 10/10 Επεισόδιο 13
Επεισόδιο 13:
Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα, ενώ η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη. Μια δυσάρεστη είδησή, όμως, ανατρέπει πολλά.

Ο Παράδεισος των κυριών 11/10 Επεισόδιο 14
Επεισόδιο 14:
Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης. Ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του. Στον Παράδεισο οι αστυνόμοι Θανάσης και Σωτήρης παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους. Η Μιράντα θα μπορέσει αυτή τη φορά, να αποφύγει τη συνάντηση με το παρελθόν της;Ο Παράδεισος των κυριών 13-14: Μια δυσάρεστη είδησή ανατρέπει πολλά.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια : 39 , 40 , 41 , 42 , 43

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *