Παγιδευμένοι: το στοιχείο που ενοχοποιεί την οικογένεια Χατζή!

Παγιδευμένοι: το στοιχείο που ενοχοποιεί την οικογένεια Χατζή!Οι εξελίξεις τρέχουν, μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά. Ποιος τελικά είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς; Παγιδευμένοι: το στοιχείο που ενοχοποιεί την οικογένεια Χατζή!

Μέχρι να φτάσουμε στον πραγματικό δολοφόνο τα πρόσωπα που θα θεωρηθούν ύποπτα είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι ο δικηγόρος Αλέκος Χατζής.

Παγιδευμένοι: φιλόδοξος, άπληστος, εκδικητικός και βαθιά ανήθικος
Ο Αλέκος είναι φιλόδοξος, άπληστος, εκδικητικός και βαθιά ανήθικος. Το χρήμα, η αναγνώριση και η επιτυχία είναι το παν για αυτόν. Δεν έχει ηθικούς ή συναισθηματικούς φραγμούς.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: H Αλεξάνδρα φυλακή, η Αλίκη τροχαίο με τραγική κατάληξη!

Το σκουλαρίκι της Μυρτώς που θα βρεθεί στο σπίτι του, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι, θα κινήσει υποψίες.

Ο δικηγόρος θα αναστατωθεί παρά πολύ, όμως με την βοήθεια της γυναίκας του θα κάνει τα πάντα να μην μάθει κανείς τίποτε. Έτσι λοιπόν όλες οι σκέψεις του ζευγαριού θα πέσουν πάνω στον γιο τους, Άγγελο, ο οποίος έχει στενή φιλική και επαγγελματική σχέση με την αδερφή του θύματος.

Στα επόμενα επεισόδια: Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο, ή μήπως όχι;Παγιδευμένοι: το στοιχείο που ενοχοποιεί την οικογένεια Χατζή!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το σκοτεινό παρελθόν της Αθηνάς στην φόρα

Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του. Όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη, όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άνδρας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *