Η Γη της Ελιάς Κυριακή 5/12: Το πρώτο φιλί για Ιουλία και Κουράκο

Η Γη της Ελιάς Κυριακή 5/12: Το πρώτο φιλί για Ιουλία και Κουράκο

Η Γη της Ελιάς Κυριακή 5/12: Το πρώτο  φιλί για Ιουλία και Κουράκο

Ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να δώσει ένα τέλος στην έχθρα των Καπερνάρων με τους Στεφαναίους. Ο Στέφανος είναι αρνητικός και ανένδοτος.

Στο μεταξύ, η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, ότι είναι έγκυος κι ότι θα σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα.

Η Γη της Ελιάς Κυριακή 5/12Η Μυρτάλη τής υπόσχεται να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της, αλλά αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Στέφανο.

Η Αρετή ξεκινά φυσικοθεραπείες και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι η αποκατάστασή της θα είναι δύσκολη. Η Άννα, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Δημήτρη, τον παγιδεύει και τον εκβιάζει ξανά.

Η Μάρθα καταφθάνει στην Μάνη, φιλοξενούμενη του Αλέξη. Η Αθηνά τούς καλεί σε γεύμα προκειμένου να γνωρίσει την κοπέλα και προθυμοποιείται να τη βοηθήσει να βρει δουλειά στον τόπο τους.Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Ισίδωρο πως το αποτέλεσμα του τεστ DNA βγήκε κι επιβεβαιώνει πως είναι κόρη του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Τον αγαπώ τι δεν καταλαβαίνεις;»

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες με την οικογένειά του, αλλά συνειδητοποιεί πως μετά τη Μυρτάλη, κι η Ιουλία απομακρύνεται από αυτόν.

Η Γη της Ελιάς Κυριακή 5/12Η Ιουλία έχει πεισμώσει και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Έτσι, εξομολογείται στη Μυρτάλη πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Ο Δημήτρης, για μια ακόμη φορά, επιστρέφει τα χρήματα στην Άννα, αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να της χαριστεί ξανά. Η Χάιδω ενημερώνει τον Κουράκο για τις ύποπτες καλλιέργειες στο χωράφι τους και την καταπάτηση που έχει γίνει. Ο Κουράκος αποφασίζει να το ερευνήσει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί με δραματικό τρόπο

Η Αρετή αποφασίζει να ανανεωθεί και αφήνεται στο καλό γούστο της Μυρτάλης. Ψωνίζουν ρούχα, ενώ τολμά και μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, προκειμένου να αναθερμάνει τη σχέση της με τον Στάθη.

Ο αστυνόμος Κουράκος εξομολογείται το πάθος του στην Ιουλία στην Γη της Ελιάς, η οποία αν και έχει αλλού το μυαλό της, στο τέλος θα ενδώσει…

Ο Στάθης, όμως, δεν λέει να ξεπεράσει την Ιουλία. Η χαριστική βολή θα έρθει, όταν θα δει την Ιουλία μαζί με τον Κουράκο σε ανέμελες στιγμές.

Η Γη της Ελιάς Κυριακή 5/12: Το πρώτο φιλί για Ιουλία και Κουράκο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *