Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα αράχνη αποτυγχάνει να απαγάγει τη Στέλλα

Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα αράχνη αποτυγχάνει να απαγάγει τη ΣτέλλαΗ μικρή Στέλλα, όπως είναι ήδη γνωστό θα πέσει θύμα απαγωγής και πίσω από όλο αυτό θα βρεθεί η Κατερίνα, η παλιά φίλη της αδικοχαμένης Στέλλας, η οποία θα εμφανιστεί στις ζωές τους έχοντας έναν σκοπό, το χρήμα. Η ίδια θα ζητήσει την βοήθεια της Χάιδως λέγοντας την πως ένα σοβαρό θέμα υγείας την αναγκάζει να μπει άμεσα στο χειρουργείο.Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα αράχνη αποτυγχάνει να απαγάγει τη Στέλλα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ρεζιλεύει Ιάκωβο και Αθηνά στο καφενείο

Δεν θα γίνει τελικά η απαγωγή της μικρής Στέλλας

Θέμα υγείας όμως δεν υπάρχει καθώς η Κατερίνα είναι εθισμένη στις καταχρήσεις. Εκτός από αυτό όμως, η ίδια θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα και θα οργανώσει την απαγωγή του μικρού κοριτσιού της Βασιλικής και του Φίλιππου, στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Η Κατερίνα βρίσκει συνεργούς και δίνει την εντολή της απαγωγής. Η αδίστακτη γυναίκα προκειμένου να βγάλει χρήμα, θα κάνει τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Θα ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν για μένα

Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα αράχνη αποτυγχάνει να απαγάγει τη Στέλλα

 

Μια ανατροπή όμως έρχεται στην Γη της Ελιάς με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η Κατερίνα δεν θα καταφέρει τελικά να απαγάγει το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής καθώς μια αναποδιά λίγο πριν θα αλλάξει τα πάντα με το σχέδιο της να καταστρέφεται!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *