Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η Μαρίνα

Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η ΜαρίναΚι όμως, οι Βρουλάκηδες δε θα τη γλιτώσουν, στη σειρά Σασμός. Τα ανίψια της γιαγιάς Ειρήνης και ξαδέλφια της Αργυρώς θα δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να αναγκαστεί να τους συλλάβει.Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η Μαρίνα

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την επίθεση που δέχτηκε ο Αστέρης Σταματάκης, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του. Κάποιος έβαλε εκρηκτικά, με αποτέλεσμα ένας δυνατός κρότος να ακουστεί σε όλο το χωριό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος και Ειρήνη είναι αδέρφια

Το σπίτι των Σταματάκηδων ανατινάχτηκε μέσα σε μια στιγμή. Ο Αστέρης, βαριά τραυματισμένος, οδηγείται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Τα νέα φτάνουν παντού και η Αργυρώ καταρρέει στην αγκαλιά της οικογένειάς της. Όσο κι αν ζητούσε εκδίκηση, δεν ήθελε ποτέ να βλάψει πραγματικά τον Αστέρη.

Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η Μαρίνα

Οι έρευνες για την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων ξεκινούν και ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης εστιάζει στη νέα άφιξη του χωριού. Ο Παύλος Βρουλάκης κατηγορείται πως εκείνος πέταξε την “βόμβα”, με σκοπό να ξεκινήσει το παιχνίδι της εκδίκησης.Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η Μαρίνα

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο 15: Ο Πέτρος αποχαιρετάει την Ελισάβετ!

Φυσικά, ο Παύλος αρνείται τα πάντα και ο Αντώνης εστιάζει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Οι Βρουλάκηδες οδηγούνται στο τμήμα με βαριές κατηγορίες, στη σειρά Σασμός. Αυτό το γεγονός έχει ως συνέπεια η Μαρίνα να θολώσει και να ξεσπάσει πολύ άσχημα στον αγαπημένο της, για την έλλειψη εμπιστοσύνης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *