Η γη της ελιάς: Απίστευτο σκηνικό μεταξύ Αλέξη-Μυρτάλης-Χρήστου!

Η γη της ελιάς: Απίστευτο σκηνικό μεταξύ Αλέξη-Μυρτάλης-Χρήστου!Η γη της ελιάς spoiler: Στο σπίτι της η Μυρτάλη κολυμπάει στη πισίνα. Φτάνει ο Αλέξης μένει με ένα σκούρο μποξεράκι και πέφτει στο νερό. Την πλησιάζει, τη στριμώχνει, την φιλάει στην πλάτη, το ερωτικό παιχνίδι έχει αρχίσει.Η γη της ελιάς: Απίστευτο σκηνικό μεταξύ Αλέξη-Μυρτάλης-Χρήστου!

Η γη της ελιάς: ο Χρήστος ζηλεύει και ζητάει εξηγήσεις

Στο 15ο επεισόδιο στην τελευταία σκηνή θα δούμε τον Χρήστο να πηγαίνει στο σπίτι της Μυρτάλης για να της κάνει έκπληξη αλλά τους πιάνει με τον Αλέξη στην πισίνα: «Ήρθα να σου κάνω έκπληξη και μου την κάνατε εσείς τελικά!!». Το 16ο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς ξεκινάει με τον Αλέξη να έχει γυρίσει έξαλλος στο σπίτι του.Η γη της ελιάς: Απίστευτο σκηνικό μεταξύ Αλέξη-Μυρτάλης-Χρήστου!

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ επιτίθεται στον Γεράσιμο

Στο σπίτι της Μυρτάλης θα καταλάβουμε όμως ότι ο Χρήστος δεν είδε κάτι άλλο πέρα από το να κολυμπάνε στην πισίνα! Βέβαια του μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά και οι ερωτήσεις του είναι ανάλογες:«δεν ήξερα ότι συνηθίζετε να κάνετε μπάνιο παρέα… τα έχασα όταν σας είδα… Εσύ πως θα αντιδρούσες αν με πετύχαινες σε παρόμοια φάση με μια κοπέλα; Στην ταβέρνα δεν σας έχω δει ποτέ να πιάνετε ψιλή κουβέντα. Μυρτάλη, θέλω να μου πεις αλήθεια. Παίζει κάτι μεταξύ σας; Απάντησε μου!»

 

 

Η Μυρτάλη απαντάει αρνητικά και του λέει πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους:«Καλά, μη φανταστείς, δεν είμαστε και κολλητοί. Με πήρε τηλέφωνο κι επειδή είχαμε καιρό να τα πούμε, του είπα να περάσει… ήρθε λίγο πιο νωρίς, εγώ κολυμπούσα ήδη.. Μη μου πεις ότι ζήλεψες… το θεωρώ αστείο.. Στην ταβέρνα ο Αλέξης δουλεύει… και από ότι έχω δει και μπράβο του, φέρεται σαν σωστός επαγγελματίας, δεν χαζολογάει… Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση; Πως βρήκες χρόνο, ήρθες για λίγο… και αντί να με αρπάξεις, έχουμε πιάσει τη κουβέντα… Φίλα με…»και τον βουτάει, αυτός ανταποκρίνεται, αυτή τον φιλάει στον λαιμό, πίσω απ’ την πλάτη του το βλέμμα της είναι βλέμμα ανακούφισης…

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ Spoiler: Βασιλική και Μαθιός σε κίνδυνο!

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *