Το Ναυάγιο – Τα κύματα χτυπούν το Φοίνιξ: «Έρχεται δύσκολη νύχτα»

 

Το Ναυάγιο – Τα κύματα χτυπούν το Φοίνιξ: «Έρχεται δύσκολη νύχτα»

 

Νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, θα παρακολουθήσουμε απόψε 10/10 το βράδυ κι οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.Το Ναυάγιο – Τα κύματα χτυπούν το Φοίνιξ: «Έρχεται δύσκολη νύχτα»

Οι 10/10 εξελίξεις στο Ναυάγιο

 

Όλο το χωριό μαθαίνει για τη δολοφονία του Γιάννη και ο χωροφύλακας ανακοινώνει ότι ο Πέτρος είναι ο βασικός ύποπτος.

Ο Μάκης και η Λίνα βρίσκονται σε διπλανές καμπίνες αλλά η Λίνα τον αποφεύγει και καταλήγουν να τσακωθούν. Η Ειρήνη έχει τα γενέθλιά της και ο Απόστολος της ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη πάνω στο πλοίο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Η Ασημίνα ζητάει από τον Βασίλη να χωρίσουν κι αυτός αντιδράει πολύ άσχημα. Η Βάσω και η Πολυξένη καλύπτουν τη Λίνα στο Δημήτρη αλλά το ψέμα δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

Η χωροφυλακή ανακρίνει τον παπά και την παπαδιά για τη φυγή του Πέτρου και ο παπά Γρηγόρης μένει εμβρόντητος από αυτά που μαθαίνει.

 

 

Ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τον καπετάνιο να χαμηλώσει ταχύτητα, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.Το Ναυάγιο – Τα κύματα χτυπούν το Φοίνιξ: «Έρχεται δύσκολη νύχτα»

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης ξεμπροστιάζει τον Θανάση

Τα κύματα χτυπούν αλύπητα το «Φοίνιξ» και ο Απόστολος πέφτει και χτυπάει το κεφάλι του, την ίδια ώρα που φτάνει σήμα στον ασύρματο πώς πάνω στο πλοίο υπάρχει ένας δολοφόνος. Από τις πρώτες ώρες αυτού του ταξιδιού ένα είναι ολοφάνερο:

Τίποτα δεν θα κυλήσει ήρεμα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *