Σασμός: στο νοσοκομείο ο Αστέρης από βόμβα στο σπίτι του!

Σασμός: στο νοσοκομείο ο Αστέρης από βόμβα στο σπίτι του!Σασμός: Βόμβα σκάει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Όλη η Άνω Ποριά στο πόδι. Οι ζωές όλων κινδυνεύουν. Ο Μαθιός και ο Αστέρης ζουν έναν ατελείωτο Γολγοθά. Σασμός: στο νοσοκομείο ο Αστέρης από βόμβα στο σπίτι του!

Σασμός: όλα γίνονται στάχτη μέσα σε μια στιγμή

Η οργή, των συγγενών αλλά και των χωριανών μετά τον θάνατο του Άγγελου Βρουλάκη είναι μεγάλη. Ο Αστέρης βρίσκεται στο σπίτι του όταν ξαφνικά ακούγεται ένας δυνατός κρότος και όλα γίνονται στάχτη μέσα σε μια στιγμή.

Μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Η είδηση δεν αργεί να γίνει γνωστή. Η Αργυρώ λυγίζει στην αγκαλιά της οικογένειας της. Όσο κι αν διψούσε για εκδίκηση, στην πραγματικότητα δεν ήθελε να βλάψει τον Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Στρατής θέλει να εξοντώσει τον Μάρκο

Οι έρευνες για την έκρηξη ξεκινούν. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης υποψιάζεται τον άνθρωπο που μόλις πάτησε το πόδι του στο χωριό. Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πηγές, ο Παύλος Βρουλάκης είναι εκείνος που ανατίναξε το σπίτι των Σταματάκηδων, με σκοπό να κηρύξει νέο πόλεμο. Βέβαια ο Παύλος αρνείται τις κατηγορίες.

Η Καλλιόπη μαθαίνει τα δυσάρεστα μαντάτα στην φυλακή και φυσικά κατηγορεί τους Βρουλάκηδες.

Ο Μαθιός προσπαθεί να την ηρεμήσει, λέγοντας της πως η ζωή του Αστέρη δεν κινδυνεύει. Η καπετάνισσα ορκίζεται πως όταν αποφυλακιστεί, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να σκοτώσει αυτόν που σπέρνει φόβο και τρόμο στην οικογένεια της.

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας: Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Έκανε κοπέλι η ανιψιά μου, με το φονιά του αδελφού της;»

 

Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς. Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος.

Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει. Σασμός: στο νοσοκομείο ο Αστέρης από βόμβα στο σπίτι του!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *