ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ – Spoiler: Έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Η Λίζα είναι κόρη του Τίμου

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ – Spoiler: Έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Η Λίζα είναι κόρη του ΤίμουΟ Ευθύμης βρίσκει κάποια στοιχεία στα πράγματα της Λίζας από τα οποία αποκαλύπτεται ότι είναι κόρη του Τίμου.

Παράλληλα, η Ελένη μαθαίνει για την κρυφή σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής και τον χωρίζει, ενώ στη συνέχεια καταστρώνει ένα σχέδιο για να εξοντώσει την τελευταία.

Η Δέσποινα, μετά το ρομαντικό πικνίκ, αποφασίζει να ξεκόψει οριστικά από τον Κυριάκο. Κάποια στιγμή, εκείνος μένει μόνος του και δέχεται βίαιη επίθεση από έναν άγνωστο άντρα, ενώ λίγα λεπτά μετά καταφέρνει να ξεφύγει και να καλέσει αμέσως την Κλειώ για βοήθεια. Κάτι που το μαθαίνει η Δέσποινα, π οποία ζητάει από τον Πέτρο να πάει να τον βρει.

Αργότερα, π γυναίκα πηγαίνει να δει τον Κυριάκο και ανακουφίζεται που τον βρίσκει ζωντανό. Αναστατώνεται, όμως, όταν εκείνος την πληροφορεί πως υπεύθυνος είναι ο Τίμος. Παράλληλα, ο Βασίλης αποφασίζει να επενδύσει στην κλινική και η χαρά του Στέφανου είναι μεγάλη. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τη Φωτεινή, η οποία δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του πρώτου, ο οποίος της ζητάει να του επιστρέφει άμεσα το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει. Η κοπέλα δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και εκείνος της αποκαλύπτει ότι το στικάκι, που είχε κρύψει μέσα στο κουτί, είναι πλέον άχρηστο.

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ – Spoiler: Έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Η Λίζα είναι κόρη του Τίμου

Η Φωτεινή απογοητεύεται έντονα, επειδή συνειδητοποιεί ότι, εφόσον αυτό που της είπε ισχύει, δεν έχει κανέναν όσο στο μανίκι της για να μπορεί να τον κρατήσει μακριά της. Εν τω μεταξύ, ο Γεράσιμος απελπίζεται από την κατάσταση της Κάτιας και ζητάει από τον Μιχάλη να την πάει για εξετάσεις στην Αθήνα.ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ – Spoiler: Έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Η Λίζα είναι κόρη του Τίμου

Ο Πέτρος αρχίζει να συνειδητοποιεί πως ήταν λάθος του που πίστεψε και εμπιστεύτηκε τον Τίμο. Οπότε παίρνει την απόφαση, στο μέλλον, να κρατήσει μία απόσταση από αυτόν. Έτσι, με τη βοήθεια του Νικόλα, προσπαθεί να επιστρέφει τα χρήματα που του έδωσε ο άντρας. Όταν, όμως, εκείνος αντιδρά, οι δυο τους διαπιστώνουν ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεκόψουν από τον δήμαρχο. Έπειτα, ο Τϊμος και ο Βασίλης δημιουργούν μία πολύ επικίνδυνη συμμαχία, που πρόκειται να ανατρέψει πολλές ισορροπίες στη Δρακόνησο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η Μαρίνα

Παράλληλα, ο Ευθύμης δείχνει στη Φωτεινή και στον Μιχάλη έναν τρόπο για να εξουδετερώσου προσωρινά τους κοριούς και καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τα μυστηριώδη γεγονότα που συμβαίνουν. Αργότερα, λίγο πριν φύγει η Λίζα από το σπίτι του Ευθύμη, εκείνος βλέπει ένα ημερολόγιο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να μάθει ποια πραγματικά είναι.

Έτσι, της δίνει ένα παθιασμένο φιλί, με εκείνη να αιφνιδιάζεται. Η Λίζα, δεν θέλει να προδώσει ότι παρίστανε την ερωτευμένη μαζί του και πως αυτό που ήθελε στην πραγματικότητα ήταν να μάθει τα μυστικά του και να τα μοιραστεί με τον κρυφό σύνεργό της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελένη μαθαίνει για την κρυφή σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Στη συνέχεια πηγαίνει στο μπαρ του Χάρη και αρχίζει να πίνει ασταμάτητα, μέχρι που εκείνος τηλεφωνεί στον Μιχάλη για να πάει εκεί. Όταν ο άντρας φτάνει, η Ελένη μπροστά σε όλους του ζητάει να χωρίσουν!

Την επόμενη μέρα, η ίδια, πληγωμένη από τον χωρισμό της με τον Μιχάλη, καταστρώνει ένα σχέδιο για να εξοντώσει τη Φωτεινή, ενώ εκείνος ετοιμάζεται να φύγει με την Κάτια για την Αθήνα, προκειμένου να κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις και να μάθουν επιτέλους τι συμβαίνει με τη μνήμη της. Εκεί, ο Μιχάλης βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να παραδεχθεί στην Κάτια τη σχέση του με τη Φωτεινή και ξαφνιάζεται από τη θετική αντίδραση της μητέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δε θα αργήσει το μοιραίο για Ιάκωβο και Αθηνά

Ο Ευθύμης, μένει μόνος του και διαβάζει το ημερολόγιο της Λίζας. Έτσι, ανακαλύπτει κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία και ζητάει από τη Φωτεινή να συναντηθούν για να την ενημερώσει σχετικά. 0 ίδιος δείχνει στη Φωτεινή αποσπάσματα από το ημερολόγιο της μητέρας της Λίζας. Μέσα από αυτό μαθαίνουν πως η γυναίκα διατηρούσε παράνομη σχέση με κάποιον επιφανή κάτοικο του νησιού και συμπεραίνουν ότι πατέρας της Λίζας είναι ο Τίμος. Μάλιστα, υποψιάζονται ότι μπαμπάς και κόρη έχουν συνάψει μεταξύ τους μία ιδιότυπη συμμαχία.

Στο μεταξύ, ο Τίμος βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα και αρχίζει να αμφιβάλλει για το αν ήταν σωστό που συμφώνησε στη συνεργασία που του πρότεινε ο Βασίλης. Από την άλλη, ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Γεράσιμο πόσο μεγάλη απειλή αποτελεί ο Τίμος για τον Μιχάλη και για τον Πέτρο, με εκείνον να του υπόσχεται να τον στηρίξει.

 

Ο Γεράσιμος, με τη σειρά του, εκμυστηρεύεται στον Νικόλα τις δικές του ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της Κάτιας. Κι ενώ όλοι οι κάτοικοι του νησιού σχολιάζουν τον απρόσμενο χωρισμό του Μιχάλη και της Ελένης, η Φωτεινή αναγκάζεται να πει στον Γεράσιμο όλη την αλήθεια για τον Βασίλη και να του αποκαλύψει και την ύπαρξη των κοριών. Ο άντρας ταράζεται και θυμώνει που δεν του είχε μιλήσει νωρίτερα. Επιπλέον, αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά τον Στέφανο, ώστε να τον αποτρέψει να συνεργαστεί με τον Βασίλη. ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ – Spoiler: Έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Η Λίζα είναι κόρη του Τίμου

Λίγο μετά, η συνάντηση του Λευτέρη με την Άννα, έξω από το μαγαζί του Χάρη, προβληματίζει τον Βασίλη και η μετέπειτα συμπεριφορά του προκαλεί τον φόβο της Άννας. Στο μεταξύ, ο Τίμος νιώθει ότι απειλείται κι αυτός από τον Βασίλη. Έτσι, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο τις πραγματικές του προθέσεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *