Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουνΠαιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν.Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Μια στιγμή αρκεί προκειμένου να έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή όλων, και η ταυτοποίηση πως η Μυρτώ είναι η κοπέλα που βρέθηκε δολοφονημένη έχει βυθίσει το πένθος στην οικογένεια της.

Όλοι θρηνούν για τον άδικο χαμό της Μυρτώς ενώ η Ειρήνη βρίσκεται ακόμα σε άρνηση και κανείς δεν ξέρει αν θα αντέξει να αντιμετωπίσει την αλήθεια κατάματα για τη δολοφονία της κόρης της.

Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Την ίδια στιγμή στη φυλακή η κατάσταση του Θοδωρή δεν είναι καλή και όλοι φοβούνται πως τα χειρότερα είναι μπροστά του, μάλιστα η κατάσταση του αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να ριχτούν στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνου με ακόμα περισσότερο πάθος.

Όσο όμως εκείνοι παλεύουν για να αποδείξουν πως ο νεαρός είναι αθώος, απέναντι τους βρίσκεται ο Σταύρος. Ο όποιος επιστρατεύει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει και να μάθουν όλοι την ανάμειξη τους στις έρευνες.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Επεισόδια 3-4

Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Οι αποκαλύψεις του όμως θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα καθώς η κοπέλα θέλει να κρύψει πάση θυσία την οικογένειά της και ίδιος από τον Κοσμά ότι αυτή είναι δικηγόρος του υπόπτου για την δολοφονία της αδερφής της.

Οι μέρες περνούν και η δικηγόρος και ο εισαγγελέας έχουν ρίξει το βάρος των ερευνών τους στην κρυφή ζωή της Μυρτώς, την οποία περιβάλλει ένα πέπλο μυστηρίου. Ωστόσο τα μυστικά της άτυχης κοπέλας αρχίζουν να ξετυλίγονται και οι υποψίες στρέφονται στο κρυφό εραστή της.

Τα στοιχεία όμως που έχουν στα χέρια τους ο Δημήτρης και η Αννά είναι ελλιπής και δεν αρκούν για να τον ενοχοποιήσουν και να τον αναγκάσουν να οδηγηθεί για ανάκριση.

Αντίθετα στο Αστυνομικό Τμήμα καλείτε ο πατέρας της Άννας και της Μυρτώς, ο Κοσμάς προκειμένου να περάσει από ανάκριση για όλα όσα γνωρίζει, για τη ζωή της αδικοχαμένης κόρης του και ίσως μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες των αστυνομικών.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Τι σχέση έχει ο πατέρας του Δημήτρη με τη Μυρτώ;

Η Άννα γίνεται μάρτυρας της ανάκρισης του πατέρα της και αντιμετωπίζει μία ακόμα αλήθεια για την Μυρτώ, που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Η κατάθεση του θα πέσει κεραυνός εν αιθρία καθώς ο Κοσμάς όπως αποκαλύπτεται, γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα για την Μυρτώ από οποιοδήποτε άλλον .

Οι έρευνες οι καταθέσεις και οι ανακρίσεις συνεχίζονται και ο εραστής της Μυρτώς αντιλαμβάνεται πως είναι θέμα χρόνου να τον καλέσουν και εκείνον για ανάκριση και προσπαθεί να ξεφύγει στο εξωτερικό.

Από την άλλη όσο οι μέρες περνούν και νέα στοιχεία έρχονται στο φως, τόσο περισσότερο πείθεται ο Δημήτρης και η Άννα πως ο Θοδωρής είναι αθώος και έχει πέσει θύμα μιας αδίστακτης πλεκτάνης .

Ωστόσο μια νέα αποκάλυψη για την κρυφή ζωή του Θοδωρή φέρνει τα πάνω κάτω και δοκιμάζει πάλι την εμπιστοσύνη του Δημήτρη σε εκείνον. Η ανάγκη να μιλήσει ο Θοδωρής και να πει όλα όσα ξέρει πλέον είναι μονόδρομος…Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

πηγή

Αφήστε μια απάντηση