Πάτρα: Ολονύχτια η ανάκριση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κράτησε το στόμα της κλειστό

 Πάτρα: Ολονύχτια η ανάκριση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κράτησε το στόμα της κλειστό

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σε λίγες ώρες από τώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία θα οδηγηθεί εκεί με βάση ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ – Κλειστό κράτησε το στόμα της στην ολονύχτια ανάκριση στη ΓΑΔΑ – Πώς λύθηκε ο γρίφος του θανάτου της Τζωρτζίνας – Νέα «βόμβα» από τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων. Πάτρα: Ολονύχτια η ανάκριση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κράτησε το στόμα της κλειστό

Στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής διανυκτέρευσε η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία μέχρι και πριν από λίγη ώρα κρατούσε σκληρή στάση χωρίς να δίνει τις απαντήσεις που ανέμεναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα παρά τις αποδείξεις που της παρουσίαζαν οι αστυνομικοί σε όλη τη διάρκεια της νύχτας η ίδια αρνούνταν να παραδεχθεί το οτιδήποτε και συνέχιζε – κρατώντας μια σκληρή στάση, σύμφωνα με τους αστυνομικούς – να επιμένει στο δικό της αφήγημα τονίζοντας πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών της.

Έγκλημα στην Πάτρα: Έπαιζε θέατρο μέχρι την την σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας δεν βρέθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη ΓΑΔΑ, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας η Πισπιρίγκου δεν έμεινε ούτε ένα λεπτό μόνη της και συνοδευόταν από γυναίκα αστυνομικό ακόμα και όταν ζητούσε να πάει στην τουαλέτα! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα κρατείται σε έναν ειδικό χώρο (αποστειρωμένο τον χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί) προκειμένου να μην έρθει καν σε επαφή με άλλες κρατούμενες.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου σε λίγες ώρες από τώρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για όσα, πλέον, επίσημα κατηγορείται! Για τη μεταφορά της την Πέμπτη στα δικαστήρια θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υπό τον φόβο να εκδηλωθούν ακραίες συμπεριφορές από κόσμο που αναμένεται να βρεθεί στα δικαστήρια. Το εξαγριωμένο πλήθος, άλλωστε έκανε την πρώτη του εμφάνιση χθες στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα και στην αστυνομία γνωρίζουν ότι το κοινό αίσθημα ζητάει εκδίκηση!

Διαβάστε Επίσης  Ανασχηματισμός: Αυτοί που έμειναν εκτός κυβερνητικού σχήματος

Νέα «βόμβα» από τον Γρηγόρη Λέων

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας χθες τη νύχτα στο Kontra News και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη, όταν ρωτήθηκε για πιθανές εξελίξεις στις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας «πυροδότησε νέα βόμβα» τονίζοντας πως υπάρχουν ισχυρά ευρήματα!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει και τους άλλους δύο θανάτους

«Μην έχετε καμία αμφιβολία πως αυτό έχει ήδη γίνει. Έχει γίνει μια αναψηλάφηση εμπεριστατωμένη από πολύ έμπειρους συναδέλφους οι οποίοι έχουν καταλήξει. Και όχι απλά έχουν καταλήξει αλλά τα νέα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους τόσο από προηγμένες γενετικές εξετάσεις που σπάνια γίνονται τόσες πολλές σε ένα περιστατικό, όσο και από το σύνολο των άλλων εξετάσεων και από τα ευρήματα που υπάρχουν, έχουμε ισχυρά ευρήματα στοιχεία και για τα άλλα δύο παιδιά. Ευρήματα που μας οδηγούν σε συγκεκριμένη αιτία θανάτου και στο πρώτο και στο δεύτερο περιστατικό και είμαι σίγουρος πως θα φανεί ξεκάθαρα πως υπάρχει εξωγενής παράγοντας. Όλα τα δεδομένα είναι στα χέρια μας» τόνισε.

Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ στη λύση του μυστηρίου

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια»! Αυτό φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα και αυτό ήταν η αρχή του τέλους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα, αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Στην ουσία όμως, η υπόθεση είχε πάρει πια τον δρόμο της, οι εξελίξεις είχαν τρέξει και οι διαδικασίες για τη σύλληψή της είχαν δρομολογηθεί. Τι και αν ακόμη και στην επικοινωνία που είχε μέσω μηνυμάτων με δημοσιογράφο της Πάτρας έκανε πως δεν γνώριζε τίποτα για την κεταμίνη: «Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα», ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Διαβάστε Επίσης  Τα ερωτικά videos που «καίνε» τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο

Αγγελική Νικολούλη: Νέο βίντεο προαναγγέλλει κι άλλες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

Μετά το εύρημα της ουσίας κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε άμεσα σε άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία στη μητέρα των παιδιών. Η δίωξη για ανθρωποκτονία που άσκησε η Εισαγγελία αφορά μόνο τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Πώς όμως οδηγήθηκαν μέχρι εκεί οι εξελίξεις; Ολο το προηγούμενο διάστημα οι έρευνες της Αστυνομίας σε Αθήνα και Πάτρα «έτρεχαν» παράλληλα με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις των ιατροδικαστών που είχαν αναλάβει την υπόθεση. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές που αναφέρουν ότι ποτέ δεν έδωσαν κάποιο φάρμακο στη μικρή Τζωρτζίνα, που να περιέχει τις ουσίες που βρέθηκαν στην τοξικολογική εξέταση που διενεργήθηκε μετά τον θάνατο του παιδιού.

Αυτό ήταν και το βασικό στοιχείο που έκανε τους αστυνομικούς να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση του θανάτου του 9χρονου κοριτσιού και να αναμένουν πια και τυπικά το ένταλμα για τη σύλληψη της μητέρας. Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε την έρευνα για τις τοξικολογικές εξετάσεις κατέθεσε και εκείνος για τις ουσίες που βρέθηκαν στο σώμα του παιδιού πως «ήταν τελείως παράταιρες με την ασθένειά του». Εξάλλου, όπως προέκυψε από τις έρευνες γύρω από τη συγκεκριμένη ουσία, οι Αρχές «έδεσαν» την υπόθεση όταν τους μεταφέρθηκε από τους γιατρούς πως η κεταμίνη δίνεται για την αντιμετώπιση της βαριάς κατάθλιψης και ότι είναι μία ουσία που χρησιμοποιείται κυρίως σε κτηνιατρικά φάρμακα. Κάπου εκεί γράφτηκε και ο προσωρινός επίλογος της αστυνομικής έρευνας η οποία, πλέον, θα εστιάσει στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.  Πάτρα: Ολονύχτια η ανάκριση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κράτησε το στόμα της κλειστό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *