Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακήΠαγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς θα είναι ανατρεπτικές

Ο έμπειρος ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης μεταμορφώνεται για τις ανάγκες της σειράς «Παγιδευμένοι» σε έναν πολύ επιβλητικό χαρακτήρα. Θα είναι ο παππούς του Δημήτρη Μαρκέτου (που υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και ο πατέρας του Σπύρου Μαρκέτου (ρόλο  έχει ο Παύλος Ορκόπουλος).

Ο Κυριακίδης ως Γεράσιμος Μαρκέτος είναι ένας άνθρωπος με φοβερές διασυνδέσεις οι οποίες φθάνουν και μέχρι τον υπόκοσμο. Άνετος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, σπινθηροβόλο βλέμμα και ηρεμία στη φωνή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Θα σε αφήσω στο δρόμο Καπερνάρο»

 

Ο Γεράσιμος είναι πατέρας του Σπύρου . Όταν ήταν ακόμα μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και την μαφία και κάποια στιγμή συνελήφθη από τον αδερφό του που ήταν αστυνομικός.

Ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επί επαφή με την οικογένεια του αν και ο Γεράσιμος πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά.Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Aυτό Είναι Το Νέο Πρόσωπο Που Θα Μπει Στα Επόμενα Επεισόδια Της Σειράς

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή αλλά μετά την σύλληψη του Θοδωρή, πιστεύει πως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένεια του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *