«Ο Παράδεισος των κυριών» Τα εγκαίνια καταλήγουν σε τραγωδία

Η νέα, καθημερινή δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα πάντα για τη συγκλονιστική υπόθεση αλλά και τους ήρωες.

«Ο Παράδεισος των κυριών» η υπόθεση της σειράς

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια τη Σταρ Ελλάς και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας. του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους τους ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης αλλά και τη ζωή τους. Ο Ντίνος έχει δύο όνειρα, να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείας μόδας και να παντρευτεί την Αμαλία

Διαβάστε Επίσης  «Άγριες Μέλισσες»: Βίαιος ξυλοδαρμός του Σταμάτη

Τα δύο αυτά όνειρα είναι αλληλοεξαρτώμενα, γιατί ο πατέρας της Αμαλίας και διοικητής της τράπεζας, Χριστόφορος Μπουραντάς, δεν πρόκειται να δώσει την κόρη του σε κάποιον αδημιουργητο. Οι δύο ερωτευμένοι, που είναι έναν χρόνο μαζί, περιμένουν πώς και πώς να γίνουν τα εγκαίνια του μαγαζιού και αυτό να πάει καλά ώστε να μπορέσει ο Ντίνος να ζητήσει το χέρι της…

Ο Αριστείδης, από την άλλη, πιο πραγματιστής, έχει ως προτεραιότητα να επιτύχει το μαγαζί, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον γάμο του με τη μνηστή του, Ντέπυ. Τον απασχολεί όμως και κάτι άλλο, το οποίο έχει κρατήσει κρυφό απ’ όλους. Πρόσφατα έμαθε ότι οι γονείς του, τους οποίους έχει χάσει εδώ και κάποια χρόνια, τον είχαν υιοθετήσει όταν ήταν βρέφος και ψάχνει να βρει τις ρίζες του. Κλειδί στην αναζήτησή του, το κτίριο του «Παραδείσου», που είναι πεπεισμένος ότι του κληροδοτήθηκε από τους βιολογικούς του γονείς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη παίρνει την καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση που έχει οργανώσει ο πατέρας της Αμαλίας για τα γενέθλιά της. Τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που η Αμαλία κλείνει τα 20 χρόνια της, θα ανακόψουν απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος, που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *