Η Μάγισσα: Το ένοχο παρελθόν Σπήλιου και Μιχαήλ έχει αναπάντεχες συνέπειες για τη Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Το ένοχο παρελθόν Σπήλιου και Μιχαήλ έχει αναπάντεχες συνέπειες για τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Το ένοχο παρελθόν Σπήλιου και Μιχαήλ έχει αναπάντεχες συνέπειες για τη Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Μιχαήλ και Μάρκος συγκρούονται για την εξουσία.

Στον πύργο των Γερακάρηδων, η Γερακίνα κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη. Η κυρά του πύργου ανακοινώνει και πάλι πως είναι έγκυος, γεγονός που φέρνει νέο αέρα ελπίδας σε όλους και ιδιαίτερα στον Σπήλιο, που νιώθει το ηθικό του να αναπτερώνεται.

Στο μεταξύ έρχεται η μεγάλη στιγμή των εγκαινίων της εκκλησίας του Αντρέι. Εκεί όμως ο Μάρκος δέχεται κάποιες απειλές ενώ η Θεοφανώ με την αναπάντεχη βοήθεια του Βρώτσου βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα ίχνη του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να βγάλουν από τη μέση τη Σιμώνη.

Η φήμη για το ξεχωριστό χάρισμα της Θεοφανώς εξαπλώνεται πολύ γρήγορα σαν φωτιά και αυτό δημιουργεί ποίκιλες αντιδράσεις. Κάποιοι κάτοικοι της Μάνης μάλιστα αδυνατώντας να κατανοήσουν την παράδοξη ικανότητα της και θεωρώντας την επικίνδυνη μάγισσα απαιτούν να εκδιωχθεί μακριά από την περιοχή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

Ο πύργος πολιορκείται από εξαγριωμένο πλήθος. Όπως δείχνουν τα πράγματα τα δύσκολα για την Θεοφανώ και τον Μάρκο τώρα αρχίζουν. Οι συνέπειες μπορεί να είναι ανυπολόγιστες.

Εξαιτίας αυτής της πολιορκίας κάποιοι εντός του πύργου εκμεταλλεύονται το γεγονός για να για διαβάλουν την Θεοφανώ ενώ όλο και περισσότεροι συμβουλεύουν τον Μάρκο να την διώξει φέρνοντάς τον στα όρια του.

Κι ενώ στον πύργο των Λασκαρέων εντείνεται ώρα με την ώρα η ανησυχία εξαιτίας των ανθρώπων που έχουν στρατοπεδεύσει απέξω και απαιτούν να φύγει η Θεοφανώ, αυτός ο ξεσηκωμός και η φασαρία φέρνουν άσχημες αναμνήσεις στον Σπήλιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποια είναι η επόμενη δολοφονία που σχεδιάζει ο Αλέξης

Αναμνήσεις που ξεπηδούν από τα νεανικά του χρόνια, από τότε που ένας άλλος ξεσηκωμός για μία άλλη μάγισσα είχε αναστατώσει τον πύργο των Γερακάρηδων. Άραγε τι παιχνίδι έχει παίξει για άλλη μια φορά η μοίρα; Δεν είναι μόνο ο πειρατής Σπήλιος που έχει πολλά κρίματα στο λαιμό του.

Και ο έντιμος αφέντης των Λασκαρέων, ο Μιχαήλ κρύβει μυστικά που κάθε άλλο παρά τιμούν το όνομα του. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι σκότωσε τον ίδιο του τον αδερφό, το νόμιμο διάδοχο της σειριάς του, τον Τζανέτο και μάλιστα δύο φορές.

Τώρα το ένοχο παρελθόν τόσο του Σπήλιου όσο και του Μιχαήλ θα έχει αναπάντεχες συνέπειες για τη Θεοφανώ που ήδη αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες με την αποκάλυψη τόσο του χαρίσματος της όσο και της εγκυμοσύνης της από τον Μάρκο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *