Η Λήδα δεν είναι κόρη του Αντώνη! Αποκλειστικό σοκ για την σειρά Ήλιος

Η Λήδα δεν είναι κόρη του Αντώνη! Αποκλειστικό σοκ για την σειρά Ήλιος

Μετά το σημερινό 3/3 επεισόδιο ακολουθεί ένα ντόμινο αποκαλύψεων! Η Λήδα παίρνει τα αποτελέσματα DNA και μαθαίνει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

        Η Λήδα δεν είναι κόρη του Αντώνη! Αποκλειστικό σοκ για την σειρά Ήλιος

Η αμφιβολία στην καρδιά της Λήδας, για το αν ο Αντώνης είναι ή όχι ο πραγματικός της πατέρας, έχει μπει για τα καλά. Οσο και να μη θέλει να το πιστέψει, τα γεγονότα την ωθούν στη σκέψη ότι ο Κωνσταντίνος είναι ο βιολογικός της γονιός. Αλλωστε το σημείωμα που είχε βρει στα πράγματα της μητέρας της έλεγε: «Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ. Σ’ αγαπώ πολύ αλλά θα φύγω. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε. Δεν γίνεται να κρύβομαι άλλο. Συγχώρεσέ με, Αντώνη. Αυτό το παιδί δεν είναι δικό σου».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος: «Αυτοί οι δυο δε θα είναι ποτέ μαζί»

Η Λήδα δεν θα μπορούσε να μη μάθει την αλήθεια μετά από αυτό κι έτσι οδηγήθηκε στο να κάνει τεστ DNA προκειμένου να της φύγει κάθε αμφιβολία. «Νιώθω πολύ άσχημα. Ομως πρέπει να ξέρω. Ο Αντώνης, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, θα είναι πάντα ο πατέρας μου. Αυτός που με μεγάλωσε, με αγάπησε, μου πόνεσε, μου στάθηκε», λέει στον Νικήτα που είναι πάντα στο πλευρό της. Τελικά η Λήδα παίρνει τα αποτελέσματα και πλέον τίποτα δεν μένει κρυφό.

Ο Αντώνης διεκδικεί τη Λήδα

Η Λήδα ανοίγει με αγωνία τον φάκελο με τα αποτελέσματα. Τελικά ο Κωνσταντίνος είναι ο πατέρας της. «Τι λέει;», τη ρωτάει ο Νικήτας κι εκείνη του δείχνει. «Ο Αντώνης δεν είναι πατέρας μου», του αποκαλύπτει σχεδόν σοκαρισμένη, καθώς βαθιά μέσα της ήλπιζε να είναι ψέμα. Οσο και να αγαπάει η Λήδα τον Αντώνη, δεν μπορεί να μη συναντά τον Κωνσταντίνο που τον βλέπει όλο και πιο συχνά.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Επιπλοκές και αιμορραγία στέλνουν την Μαρίνα στο νοσοκομείο

Ο Αντώνης το βλέπει αυτό και ανησυχεί πολύ καθώς φοβάται ότι θα τη χάσει για πάντα. Ετσι αποφασίζει να παρέμβει. Δεν θα αφήσει έναν άγνωστο να του πάρει τον μόνο άνθρωπο που του έχει απομείνει, την κόρη του που λατρεύει και έχουν περάσει τόσα πολλά μαζί. Ομως το κλίμα ανάμεσα στη Λήδα και τον Αντώνη είναι φορτισμένο, ενώ ο Κωνσταντίνος αποφεύγει να τη δει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *