Βρετανία: Υπό ιατρική επίβλεψη η βασίλισσα Ελισάβετ – Ανησυχία για την υγεία της

Βρετανία: Υπό ιατρική επίβλεψη η βασίλισσα Ελισάβετ – Ανησυχία για την υγεία τηςΣτο κάστρο του Μπαλμόραλ έχουν ήδη μεταβεί ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα
Υπό ιατρική επίβλεψη στο κάστρο Μπαλμόραλ βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ, αφού οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.Βρετανία: Υπό ιατρική επίβλεψη η βασίλισσα Ελισάβετ – Ανησυχία για την υγεία της

Συγκεκριμένα οι γιατροί της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική επίβλεψη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση».

Η 96χρονη βασίλισσα, η οποία βρίσκεται στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, συνάντησε την Τρίτη την Λιζ Τρας για να της αναθέσει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, έχοντας νωρίτερα δεχθεί τον Μπόρις Τζόνσον που υπέβαλε επισήμως την παραίτησή του από την πρωθυπουργία.

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Σύμφωνα με το BBC, στο κάστρο του Μπαλμόραλ έχουν ήδη μεταβεί ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ταξιδεύει για τη Σκωτία.

Λιζ Τρας: Βαθιά ανησυχία

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας δήλωσε ότι ολόκληρη η χώρα είναι «βαθιά ανήσυχη» για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ.«Ολόκληρη η χώρα ανησυχεί βαθιά με τα νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αυτό το μεσημέρι», είπε.

«Οι σκέψεις μου – και οι σκέψεις των ανθρώπων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο – είναι με τη βασίλισσα και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Λίντσεϊ Χόιλ, ανέφερε ότι η βασίλισσα βρίσκεται στις σκέψεις και τις προσευχές των μελών του κοινοβουλίου.

Διαβάστε Επίσης  Ελαιόλαδο: Εκτιμήσεις για πάνω από 20 ευρώ το κιλό!

«Ξέρω ότι μιλάω εξ ονόματος ολόκληρης της Βουλής όταν λέω ότι στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας», είπε.

Ακύρωσε συναντήσεις

Να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε συνάντησή της με τους συμβούλους της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα, κατόπιν σύστασης των γιατρών της να ξεκουραστεί, μετά την συνάντηση που είχε με την Λιζ Τρας για να της αναθέσει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας της δεν υποδέχθηκε πρωθυπουργό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά αντ’ αυτού ζήτησε τόσο από τον Τζόνσον, όσο και από την Λιζ Τρας να ταξιδέψουν ως το Μπαλμόραλ, στη Σκωτία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *