Γιαγιά 99 ετών κρατά στην αγκαλιά της το 100ό δισέγγονό της

Γιαγιά 99 ετών κρατά στην αγκαλιά της το 100ό δισέγγονό τηςΗ 99χρονη γνώρισε από κοντά το 100ό δισέγγονό της και η χαρά της ήταν απερίγραπτη. Γιαγιά 99 ετών κρατά στην αγκαλιά της το 100ό δισέγγονό της

Μια 99χρονη γυναίκα από την Πενσυλβάνια γνώρισε το 100ό δισέγγονό της σε μια γιορτή που οργάνωσε η οικογένειά της ειδικά για το σκοπό αυτό.

Η γιαγιά Peg Koller, όπως την αποκαλούν, ήταν πανευτυχής που κρατούσε στην αγκαλιά της το νέο μέλος της πολυπληθούς οικογένειάς της και το οποίο έφερε το όνομα του προπάππου του.

Διαβάστε Επίσης  Αυτές οι τοξικές συμπεριφορές των γονιών δημιουργούν νάρκισσους παιδιά

O Koller William Balster γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου και είναι το 100ό δισέγγονο της γιαγιάς Peg.

H 99χρονη έχει συνολικά 11 παιδιά, 56 εγγόνια και 100 δισέγγονα και όπως δήλωσε η Christine Stokes Balster, μητέρα του νεογέννητου, είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που ο γιος της ανήκει σε μια τόσο μεγάλη και δεμένη οικογένεια.

 

Τον προσεχή Νοέμβρη η Peg Koller θα γίνει 100 ετών οι Balster επιδιώκουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Πώς αλλάζει η ζωή ενός άνδρα όταν γίνεται πατέρας

πηγή φωτογραφίας: goodmorningamerica.com

Τα μυστικά μακροζωίας της γιαγιάς Peg

Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι τα μυστικά της μακροζωίας της, τα παιδιά της δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.Γιαγιά 99 ετών κρατά στην αγκαλιά της το 100ό δισέγγονό της

Συγκεκριμένα πιστεύουν ότι οφείλεται στην καλή φυσική της κατάσταση, καθώς γυμνάζεται καθημερινά, και στην αγάπη που δίνει απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένειά της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *