Η Γη της Ελιάς: Όλα λάθος στην συγκατοίκηση Στάθη και Εύας

Όλα δείχνουν πως το ζευγάρι έχει πάρει μία λανθασμένη απόφαση! Ο Στάθης και η Εύα αποφάσισαν να μείνουν μαζί, στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου στην γη της ελιάς. Η απόφαση αυτή ήρθε μαζί με την ελπίδα να ζήσουν τον έρωτα τους, χωρίς φόβο και προβλήματα.Η Γη της Ελιάς: Όλα λάθος στην συγκατοίκηση Στάθη και Εύας

Μόνο που… τα πράγματα δε θα εξελιχθούν όπως θα ήθελαν. Το ζευγάρι αυτό θα παρατηρήσει κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησης πως δεν είναι όλα ρόδινα όπως φαντάζονταν..

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 94 , 95

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα θα εμφανιστούν στη σχέση τους. Η Εύα αναζητά διαρκώς την προσοχή του, ο Στάθης, όμως, αφοσιώνεται στη δουλειά του και στις έρευνες κατά της εγκληματικής οργάνωσης.

Η Γη της Ελιάς: Όλα λάθος στην συγκατοίκηση Στάθη και Εύας

Αυτό ενοχλεί την Εύα, η οποία αισθάνεται όλο και πιο ευάλωτη. Ο Στάθης δεν της παρέχει όσα της υποσχέθηκε. Αντίστοιχα, εκείνος αισθάνεται πως η Εύα δεν είναι τελικά το άλλο της μισό…

Μόλις η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο, όλα τινάζονται στον αέρα! Ο Στάθης και η Εύα περνούν την πρώτη μεγάλη κρίση στη σχέση τους, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στον χωρισμό, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει ξανά τη βεντέτα με τους Βρουλάκηδες

Ο Στάθης κάνει τα πάντα για να είναι ξανά με την Ιουλία, αδιαφορώντας για την σύντροφό του. Οι νύχτες στο σπίτι τους περνούν εφιαλτικά. Η Εύα μαζεύει τις βαλίτσες της και φεύγει οριστικά.

Η Γη της Ελιάς: Όλα λάθος στην συγκατοίκηση Στάθη και Εύας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *