Σασμός: Η Τζομπανάκη έβαλε τα πράγματα στην θέση τους για τον ρόλο της – «Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί»

Σασμός: Η Τζομπανάκη έβαλε τα πράγματα στην θέση τους για τον ρόλο της - «Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί»Η εκπομπή, Happy Day έκανε σήμερα (5/9) πρεμιέρα με λάμψη, χαμόγελο και χαρά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές και λίγη ώρα αργότερα υποδέχτηκε μία εκλεκτή καλεσμένη, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός.Σασμός: Η Τζομπανάκη έβαλε τα πράγματα στην θέση τους για τον ρόλο της – «Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί»

Πρώτη προσκεκλημένη της εκπομπής ήταν η Μαρία Τζομπανάκη, η «καπετάνισσα του «Σασμού», η οποία με γλυκύτητα και αμεσότητα, μίλησε για τον Σασμό και την Καλλιόπη, για το τι θα δούμε τη Β΄σεζόν στην δημοφιλέστερη σειρά της σεζόν που μας πέρασε αλλά και το πώς αισθάνεται ως γιαγιά του μικρού Αχιλλέα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Άλλος Ένας Θάνατος! Η Γιαγιά Ειρήνη Νεκρή Από Καημό!

Η Μαρία Τζομπανάκη αρχικά δήλωσε για την ενοχή για το φόνο του Άγγελου: «Λίγο πολύ ξέρουμε τι θα συμβεί. Ο τρόπος που θα συμβεί, η διαδρομή μέχρι να συμβεί, το πώς θα γίνει» είναι αυτό που περιμένουμε.

Για τους χαρακτήρες είπε:«Όλοι οι ηθοποιοί αγαπάμε αυτό που κάνουμε, βάζουμε τη δική μας σκέψη και συναίσθημα και γίνονται πιο αληθινοί οι χαρακτήρες. Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στους τηλεθεατές».

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Τζανής εξορίζεται αλλά ο Μάρκος δεν ξέρει το λόγο

Σε σχέση με το εάν αυτοκτονεί η Καλλιόπη, απάντησε η ίδια:«Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί, για να εξιλεωθεί. Δεν αυτοκτονεί. Σα μάνα θα έπαιρνε, ασυζητητί, πάνω της ένα έγκλημα για τα παιδιά της».

Η Μαρία Τζομπανάκη για τον εγγονό της, Αχιλλέα δήλωσε:«Ο Αχιλλέας μας έχει καθαρά μάτια, ένα χαμόγελο που αστράφτει κι εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Με φωνάζει γιαγιά με ένα δικό του μουσικό τρόπο».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *