Η Γη της Ελιάς: Κόλαση με την Αρετή – Ξεφτιλίζει δημόσια τον Δημοσθένη

 

Η Γη της Ελιάς: Κόλαση με την Αρετή – Ξεφτιλίζει δημόσια τον Δημοσθένη

Εκτός εαυτού θα βγει η Αρετή, με το διαζύγιο της Ασπασίας και του Δημοσθένη στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Κόλαση με την Αρετή – Ξεφτιλίζει δημόσια τον Δημοσθένη

 

Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει στη μέση του δρόμου, με την Αρετή να τραβά τα βλέμματα, για ακόμη μια φορά.

 

Η Ασπασία είναι διαλυμένη από τον χωρισμό της με τον Δημοσθένη. Δε μπορεί να χωνέψει ότι θα μείνει μόνη της, ότι χώρισαν, ότι δε θα έχει πια το μεγάλο της αυτό στήριγμα. Μπορεί ο χωρισμός τους να είναι ανακουφιστικός για κάποιους, αλλά για την ίδια δεν είναι.Η Γη της Ελιάς: Κόλαση με την Αρετή – Ξεφτιλίζει δημόσια τον Δημοσθένη

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Το τέλος της Δαμιανής έρχεται

Η Αρετή την βλέπει σε αυτά τα χάλια και θυμάται τον εαυτό της… Όταν είχε χωρίσει με τον Στάθη, δε μπορούσε να συνέλθει. Η ίδια αγαπάει πάρα πολύ την ξαδέλφη της και θέλει να κάνει τα πάντα, για να την βλέπει χαρούμενη.

Αρετή γη της ελιάς
Μια μέρα, η Αρετή συναντά τον Δημοσθένη στο δρόμο και τρελαίνεται, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους λογομαχούν άσχημα, με την Αρετή να τον αποκαλεί ξεδιάντροπο που τόλμησε να χωρίσει την ξαδέλφη της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Την ερωτεύεται ξανά και παγώνει το διαζύγιο

Τα πρώτα μαχαίρια βγαίνουν, ο Δημοσθένης γίνεται ρεζίλι μπροστά σε όλους και η Αρετή δίνει σόου από κατάρες και βρισιές…. Μία σκηνή που θα προκαλέσει γέλιο και οργή μαζί.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *