Η Γη της Ελιάς: Το φάντασμα της Φανής στοιχειώνει την Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Το φάντασμα της Φανής στοιχειώνει την ΑγγελικήΜπορεί η μικρή Αγγελική να βρήκε παρηγοριά σε νέα οικογένεια, η Φανή, όμως συνεχίζει να την στοιχειώνει, στην γη της ελιάς. Η μητέρα της νεαρής χάθηκε ξαφνικά και όλος ο κόσμος της χάθηκε, μέσα σε δευτερόλεπτα.Η Γη της Ελιάς: Το φάντασμα της Φανής στοιχειώνει την Αγγελική

Κλείστηκε σε ίδρυμα κι έπειτα υιοθετήθηκε από μία νέα οικογένεια, διαφορετική από αυτή που είχε ως τώρα. Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν τα πάντα για να αισθανθεί άνετα, για να δει το σπίτι αυτό σαν δικό της..

Διαβάστε Επίσης  Σoκαριστικό βίντεο στο Ηράκλειο – Οδηγός πατάει εν ψuχρώ σκύλο με το αυτοκίνητο

Ο Ισίδωρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, την ίδια στιγμή που η Αντιγόνη βυθίζεται στο απόλυτο κενό. Προσπαθεί να κρατά αποστάσεις από το παιδί, όμως δε μπορεί. Το μόνο που θέλει, είναι να το σφίξει στην αγκαλιά της..

Η Γη της Ελιάς: Το φάντασμα της Φανής στοιχειώνει την ΑγγελικήΗ μικρή Αγγελική προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, με την Φανή να την συμβουλεύει, στη στην γη της ελιάς. Εμφανίζεται στα όνειρά της σαν ανάμνηση και κάνει τα πάντα για να την παρηγορήσει.

Διαβάστε Επίσης  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ύδρα

Αυτό βυθίζει ακόμη περισσότερο την μικρή στη θλίψη και την αγωνία. Ο Μάνος και η Μαρία προσπαθούν να την κάνουν να χαμογελάσει, δίχως αποτέλεσμα. Οι πρώτες μέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες για το παιδί.Η Γη της Ελιάς: Το φάντασμα της Φανής στοιχειώνει την Αγγελική

Το νέο τρέιλερ της σειράς:

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *