Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Χρήστος κολλητοί – Εκτός η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Χρήστος κολλητοί – Εκτός η ΜυρτάληΗ μεγάλη ανατροπή έρχεται από τη Βάνα Δημητρίου! Παρόλο που η Μυρτάλη βρίσκεται στη μέση και πολιορκεί ταυτόχρονα τους δύο άντρες, ο Αλέξης και ο Χρήστος θα παραμείνουν φίλοι, στην γη της ελιάς!

Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Χρήστος κολλητοί – Εκτός η Μυρτάλη

Όσο κι αν ο Αλέξης θέλει να τον σκοτώσει, η συμπεριφορά του Χρήστου θα τον αποθαρρύνει. Ο Χρήστος βιώνει πολύ σοβαρά προβλήματα, με την μαφία να τον κυνηγά για χρέη…

Η Μυρτάλη ήταν μία εφήμερη σχέση για εκείνον, μη σημαντική. Μπορεί εκείνη να δέθηκε πολύ και να έκανε όνειρα, ο Χρήστος, όμως, ήταν κάθετος: Δεν είναι σε θέση να ερωτευτεί ξανά!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Αλέξης γίνονται φίλοι αναγκαστικά

Όλα αυτά τα λέει στον Αλέξη, ο οποίος μένει άφωνος. Μάλιστα, ο Χρήστος προθυμοποιείται να τον βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια του, γεγονός που σοκάρει τον πρωταγωνιστή: ποτέ του δεν είχε έναν καλό φίλο και ο Χρήστος τον θεωρεί πλέον… κολλητό του!Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Χρήστος κολλητοί – Εκτός η Μυρτάλη

Μία νέα φιλία γεννιέται στη Γη της Ελιάς

Οι μέρες περνούν και οι δυο τους δένονται όλο και περισσότερο. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού στο TV24 που κυκλοφορεί, ο Χρήστος εκμυστηρεύεται όλα του τα προβλήματα στον Αλέξη, με αποτέλεσμα εκείνος να τον στηρίζει ψυχολογικά.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: «Την Ελένη την σκότωσε ο Μάικλ»

Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Χρήστος κολλητοί – Εκτός η Μυρτάλη

Μάλιστα, του επισημαίνει πως δεν είναι ερωτευμένος με την Μυρτάλη, κάτι που ανακουφίζει ιδιαίτερα τον Αλέξη. Η ζήλια του σταδιακά σβήνει και στο πρόσωπο του Χρήστου βλέπει έναν πάρα πολύ καλό φίλο.

Βέβαια, αυτό δε θα αρέσει καθόλου στην Μυρτάλη! Η νεαρή ηρωίδα της σειράς θα εκφράσει τη δυσαρέσκειά της, με αποτέλεσμα το τρίγωνο αυτό να γεμίζει εντάσεις και ίντριγκα! Ο Χρήστος και ο Αλέξης γίνονται κολλητοί φίλοι, με την Μυρτάλη Βρεττάκου να μένει… εκτός στην γη της ελιάς!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *