Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα.Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα

Οι Βρεττάκοι διαλύονται!! Στα μαχαίρια Ιουλία και Ισίδωρος. Μαύρα σύννεφα πέφτουν πάνω στην οικογένεια των Βρεττάκων… Η άλλοτε κραταιά οικογένεια της Μάνης στην κυριολεξία διαλύεται, ειδικά μετά τη σύλληψη της Αθήνας, αλλά όχι μόνο γι’ αυτό!

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σεζόν που θ’ αρχίσουν σε λίγες μέρες, στην αγαπημένη σειρά του MEGA γη της ελιάς, οι Βρεττάκοι θα περάσουν πολύ δύσκολες μέρες, ενώ η συνοχή της οικογένειας διαλύεται ειδικά μετά την σύλληψη της Αθηνάς και την αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης ήταν εραστής της.

Ο Ισίδωρος είναι έξαλλος μαζί της και, όπως θα δούμε, στη δίκη ως μάρτυρας είναι καταπέλτης για την Αθηνά. Σκληρή στάση θα κρατήσει και ο Μάνος αλλά και η Μυρτάλη, η οποία γενικότερα γίνεται ακόμα πιο σκληρή απέναντι σε πολλούς, ακόμα και στην πιο καλή της φίλη και συνέταιρο της, την Ισμήνη.

Μάλιστα η σχέση της με τον Αλέξη της βγάζει ένα ακόμα πιο αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα, τον οποίο δύσκολα θα μπορέσουν να αποδεχτούν στην οικογένειά της. Ένα ακόμα μέτωπο θα ανοίξει σύντομα σχετικά με τη μικρή Αγγελική.

Διαβάστε Επίσης  Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: 105, 106, 107, 108, 109

Ο Μάνος με τη Μαρίνα παντρεύονται και παίρνουν τη μικρή κοντά τους με υιοθεσία. Οι τρεις τους αποτελούν μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, με τη μικρή να τρελαίνεται με τον Μάνο, που κι αυτός της δείχνει απίστευτη αδυναμία. Όπως είναι όμως φυσικό, η μικρή θα γνωρίσει την πραγματική της μητέρα, την Αντιγόνη.

Η πρώτη γνωριμία θα τους βρει μαγκωμένους, αλλά προσπαθούν να περάσουν την άποψή της καλής θείας. Η Αντιγόνη, μετά το πρώτο σοκ από τη γνωριμία με την κόρη της, αρχίζει να έχει ενοχές και να σκέφτεται συνέχεια το παιδί.

Όχι, δεν μετανιώνει που την έδωσε, αλλά το μητρικό της ένστικτο την οδηγεί συνέχεια κοντά στο παιδί, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσει να μιλήσει στον Μάνο και θα πει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να της πουν την αλήθεια και να πάρει αυτή το παιδί.

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα

 

Φυσικά ο Μάνος δεν θα το δεχτεί και τότε ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι σφοδρός. Η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να αρπάξει το παιδί από Μανό και Μαρίνα και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα συνετιστεί και πως. Και τα βάσανα δεν θα σταματούν εκεί. Η αρνητική στάση της Ιουλίας απέναντι στην οικογένειά της, η οποία κατακρίνει συνεχώς την Αθηνά, φέρνει τις πρώτες συγκρούσεις.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Στα πατώματα ο Νικηφόρος

 

Τα λόγια που θα ακουστούν είναι βαριά και οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα πονέσουν. Όμως η Ιουλία δεν θέλει να συμβιβαστεί. Θα πει τη γνώμη της μέχρι και το χωρισμό, όπως έχουμε πει, με τον Γιώργη. Αυτή η εξέλιξη θα είναι η χειρότερη για την οικογένεια.

Πρώτος και καλύτερος ο Ισίδωρος, ο οποίος μιλάει στην αδερφή του με τα χειρότερα λόγια. Δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι η Ιουλία χώρισε τον Κουράκο εξαιτίας του χειρισμού του με την Αθηνά, πιστεύει ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Λίγο αργότερα, όταν η Ιουλία θα βρεθεί ξανά κοντά με τον Στάθη, ο Ισίδωρος και η Ιουλία θα φτάσουν στα μαχαίρια. Εκείνος θα την κατηγορήσει ότι τα έκανε όλα για να τα ξαναφτιάξει με τον Στάθη, τον οποίο μάλιστα δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό.  Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα

Είναι γνωστή η αντιπάθεια του για τον Καπερνάρο και τώρα πιστεύει ότι αυτός άλλη μία φορά η αιτία που η αδερφή του χαλάει τη ζωή της, κάτι που δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Οι Βρεττάκοι από δω και στο εξής θα βρίσκονται σε μία συνεχή κόντρα, με εγωισμούς και λάθη τωρινά αλλά και απο το παρελθόν!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *