Αρναούτογλου: Μετά τον άστατο καιρό και την πτώση της θερμοκρασίας έρχεται αρκετή ζέστη

Αρναούτογλου: Μετά τον άστατο καιρό και την πτώση της θερμοκρασίας έρχεται αρκετή ζέστηΣε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει χάρτες που δείχνουν την πιθανότητα βροχοπτώσεων, που -κατά τόπους- θα συνοδεύονται από δυνατό άνεμο ή και από χαλάζι.
Μετά τη μεταβολή που θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο δεκαήμερο στην Ελλάδα το καλοκαίρι επιστρέφει καθώς προς τα τέλη του μήνα οι θερμοκρασίες θα ανέβουν σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει χάρτες που δείχνουν την πιθανότητα βροχοπτώσεων, που -κατά τόπους- θα συνοδεύονται από δυνατό άνεμο ή και από χαλάζι.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (14/11/2023 ) στην Αττική

Μετά την πτώση, έρχεται αρκετή ζέστη
Συγκεκριμένα ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ έγραψε: «Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Μετα τον ιδιαίτερα άστατο καιρό την ερχόμενη εβδομάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχουν ενδείξεις και πάλι για ολιγοήμερη αρκετή ζέστη προς τα τέλη του μήνα (οχι κάτι το ακραίο πάντως – κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 05 Μαΐου εορτάζει ο Άγιος Εφραίμ ο Μεγαλομάρτυρας και θαυματουργός

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *