Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά σώζει τον Ισίδωρο από τη φυλακή

 

Έκπληκτος θα μείνει ο Ισίδωρος από μία κίνηση – ματ που θα κάνει σύντομα η Αθηνά, στην γη της ελιάς. Χάρη σε αυτή την απόφαση, η Μυρτάλη θα αποφύγει το δικαστήριο, ενώ ο Ισίδωρος θα γλιτώσει τη φυλακή. Μετά την αποκάλυψή του για το “μαγείρεμα” της διαθήκης, όλα αλλάζουν στους Βρεττάκους.  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά σώζει τον Ισίδωρο από τη φυλακή

Η Ιουλία πιέζει τον αδελφό της να δώσει στην Μυρτάλη όσα της αναλογούν. Εκείνος δέχεται να γίνει ένας μικρός συμβιβασμός, περνώντας στο όνομα της Μυρτάλης το 50% της περιουσίας των Βρεττάκων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αναστασία: «Παίζεις με μένα και την Αρετή, φτου σου»

Ενώ όλοι περιμένουν πως θα γίνει επιτέλους αυτή η πολυπόθητη ανακωχή, η Μυρτάλη κάνει την ανατροπή και αρνείται να πάρει στα χέρια της το 50%. Θέλει αυτό το 1% έξτρα, για να έχει όλο τον έλεγχο της περιουσίας! Ο Ισίδωρος, φυσικά, αρνείται και ο πόλεμος ξεκινά!

 

Η Αθηνά, θέλοντας να στηρίξει την Μυρτάλη, σώζει ταυτόχρονα και τον Ισίδωρο. Της περνάει το 1% και η Μυρτάλη γίνεται αφεντικό όλων, στην επιχείρηση των Βρεττάκων. Αν και ο Ισίδωρος εκνευρίζεται με την Αθηνά, μέσα του γνωρίζει πως η απόφαση αυτή τον γλίτωσε από τα χειρότερα, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει την τελευταία κλωτσιά στην Μυρτάλη

Το θέμα είναι πως το μυστικό του δε το γνωρίζει μόνον η οικογένειά του. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται πίσω του και τον απειλεί πως θα ανοίξει το στόμα του και όλα θα καταστραφούν. Ο Μάνος τρέμει για τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να τα βάζει με την ξαδέλφη του, την Μυρτάλη. Στην οικογένεια επικρατεί η απόλυτη σύγχυση και τίποτα δεν είναι το ίδιο.  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά σώζει τον Ισίδωρο από τη φυλακή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *