Η Γη της Ελιάς: Η χαρτορίχτρα εισβάλλει στη ζωή του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η χαρτορίχτρα εισβάλλει στη ζωή του ΣτάθηΑναβαθμισμένο ρόλο θα έχει στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Γη της Ελιάς» η Ντόρις Κυριακίδου, που υποδύεται την Χρυσούλα.

Η Χρυσούλα μπαίνει για τα καλά στο σπίτι του Στάθη

Η Χρυσούλα όπως θα δούμε κάποια στιγμή στο νέο κύκλο της σειράς θα βρει τρόπο και θα «τρυπώσει» στο σπίτι του Στάθη. Πως θα γίνει αυτό; Απλά ο Στάθης Καπερνάρος χρειάζεται μια γυναίκα που να του συμμαζεύει το σπίτι και να του σιδερώνει τα ρούχα. Η Χρυσούλα προσφέρεται αμέσως για να δώσει λύση στο πρόβλημα του έχοντας στην άκρη του μυαλού της ότι μέσα από μια τέτοια δουλειά θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Διαβάστε Επίσης  Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 13, 14, 15, 16

Για τα νέα της καθήκοντα κοντά στο Στάθη ενημερώνεται η Αρετή η οποία την επαναπροσεγγίζει και της ζητά να την κρατά ενήμερη – με το αζημίωτο βέβαια – γύρω από τη ζωή του πρώην συζύγου της.

Η Χρυσούλα βλέποντας ότι μπορεί να κερδίζει χρήματα τόσο από το Στάθη όσο και από την Αρετή καταστρώνει το σχέδιο της. Προσπαθεί με εύσχημο τρόπο κάθε τόσο να ρίχνει τις μπηχτές της για την Εύα στο Στάθη λέγοντας του ότι είναι ανοικοκύρευτη. «Στάθη μου άμα η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει μια τσάκιση βράστην» του λέει χαρακτηριστικά και του υπενθυμίζει παράλληλα: «Η Αρετή σε είχε σαν πρίγκιπα».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο – Θέμης: «Μην κάνεις πλάτες στην κόρη σου, θα σας σκοτώσω»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *