Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρέφει τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρέφει τον ΣτάθηΗ γη της ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς η Αρετή καταστρέφει τον Στάθη

Η Αρετή καταστρέφει τον Στάθη του δίνει διαζύγιο και τον αφήνει απένταρο…

Ο Στάθης αισθάνεται ότι στο πρόσωπο της Εύας έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του. Όταν η Αρετή ανακαλύπτει τη νέα του σχέση, αποφασίζει όχι μόνο να τον αφήσει, αλλά παράλληλα να τον καταστρέψει οικονομικά.

Ανακοινώνει στον Στέφανο πως ο πόλεμος έχει ξεκινήσει. Οι Καπερνάροι έχουν χωριστεί στα δύο. Από τη μία πλευρά ο Στάθης και η Βασιλική παλεύουν να κρατήσουν τις ισορροπίες, ενώ από την άλλη ο Στέφανος και η Αρετή τραβούν το σκοινί όσο δεν πάει…

 

Η Εύα δείχνει όλο και πιο ερωτευμένη με τον Στάθη, μάλιστα πηγαίνει μαζί του στην Καλαμάτα για να διαλέξουν δώρα για το μωρό της Βασιλικής. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος αναφέρει στην Ιουλία: Ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει, αλλά έτσι, κουβέντα να γίνεται. Ο Στάθης προχώρησε τη ζωή του με μία νέα και όμορφη γυναίκα που ήρθε από την Αθήνα έμαθα, για να κάνει επιχείρηση στη Μάνη, της λέει και εκείνη δείχνει να αδιαφορεί: Ωραία, Μπράβο, πολύ χαίρομαι, του απαντάει ξερα. Λίγο αργότερα όμως η Αρετή βλέπει στον δρόμο τον Στάθη και την Εύα σε τρυφερή στιγμή, που δεν αφήνει αμφιβολίες για τη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Ο Πετρούνης επιστρέφει από τον τάφο και…

Η Αρετή τρελαίνεται: Ώστε αυτή είναι; Μάλιστα, θα δει τι θα πάθει και αυτή και αυτός μαζί. Α, μα πια, που τον παρακαλάμε. Να πάει στο διάολο, λέει με νεύρα. Η Αρετή παίρνει τη μεγάλη απόφαση από τη μία να τον διώξει από το σπίτι και να αρχίσει τη διαδικασία για το διαζύγιο και από την άλλη τον τρόπο με τον οποίο θα τον χορέψει στο ταψί και θα τον κάνει να μείνει στον… δρόμο! Ξέρει πάρα πολύ καλά ότι έχει το πάνω χέρι στην περιουσία και αυτό θα το χρησιμοποιήσει για να τον εκδικηθεί. Στο μεταξύ η Άννα γνωρίζει την Εύα και ενθουσιάζεται γιατί, όπως αποδεικνύεται από την κουβέντα, είναι συγγενής από τη μητέρα της Εύας.

Η Άννα δεν χαίρεται όμως μόνο για αυτό, αρχίζει να θαυμάζει την Εύα επειδή είναι μία δυναμική γυναίκα. Στο μεταξύ ,αφού η Εύα αποφασίζει να μείνει στη Μάνη, αρχίζει να ψάχνει για μόνιμο κατάλυμα στην περιοχή, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει.

Αγνοεί ωστόσο την ύπαρξη της Αρετής, η οποία καιροφυλακτεί και αναζητά παντού τη γυναίκα που είδε μαζί με τον Στάθη. Φυσικά, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αρετή ανακαλύπτει ποια είναι αυτή η γυναίκα και αρχίζουν οι ομηρικοί καυγάδες με τον Στάθη, ο οποίος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 96, 97, 98, 99, 100

Τότε το μυαλό της Αρετής κάνει ανάποδη στροφή σύμφωνα με το TV σίριαλ και βάζει μπροστά το σχέδιο καταστροφής του: Θα τον αφήσω με τα ρούχα που φοράει. Θα μείνει στον δρόμο. Δικά μου είναι όλα και θα του τα πάρω, να δω τι θα κάνει! λέει και μάλιστα αποφασίζει να του δώσει νωρίτερα το διαζύγιο πριν το καλοκαίρι όπως είχαν συμφωνήσει στην αρχή!

Η Αρετή επισκέπτεται δικηγόρο, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να κάνει το διαζύγιο αυτό ανυπόφορο για τον σύζυγό της, στην γη της ελιάς. Θέλει να του πάρει μέχρι και την τελευταία δεκάρα, αφήνοντάς τον μόνο, στο δρόμο.

Ο Στάθης εξοργίζεται από τη συμπεριφορά της και τρέχει να προλάβει το κακό. Όλα είναι μάταια. Η Αρετή θέλει να τον δει να υποφέρει, μόνον έτσι θα ησυχάσει, θα λυτρωθεί. Την ίδια στιγμή, δε διστάζει να τα βάλει με όλους όσους υπερασπίστηκαν την Εύα, αλλά και τον Φίλιππο Στεφανέα. Περπατάει στην Αρεόπολη και διαλύει κάθε φιλία που είχε χτίσει εδώ και χρόνια.

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει. Η Αρετή δεν ηρεμεί. Ως που θα φτάσει αυτή η κατάσταση; Θα καταφέρει ο Στάθης να διεκδικήσει όσα του αναλογούν; Θα μπορέσει η Εύα να ανεχτεί τις προσβολές και τις πιέσεις της Αρετής;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *