Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Μυρτάλη και Ισμήνη;

Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Μυρτάλη και Ισμήνη;Η Μυρτάλη και η Ισμήνη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη δεύτερη σεζόν, στην γη της ελιάς. Η επιχείρηση καλλυντικών πάει τέλεια, χάρη στην Αλκμήνη. Οι καινοτόμες ιδέες της έχουν αυξήσει τις πωλήσεις, με αποτέλεσμα οι δύο ιδιοκτήτριες να απολαμβάνουν τα κέρδη τους. Μόνο που η χαρά αυτή δε θα κρατήσει για πολύ.Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Μυρτάλη και Ισμήνη;

Είναι γεγονός πως η Μυρτάλη έχει αλλάξει αρκετά. Είναι σκληρή, αδίστακτη και πολύ απότομη. Δείχνει διαρκώς πως είναι το αφεντικό, τόσο στους ελαιώνες των Βρεττάκων, όσο και στην επιχείρηση καλλυντικών.

Διαβάστε Επίσης  ANT1 – Μετά τη Φωτιά: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τους ηθοποιούς

Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Μυρτάλη και Ισμήνη;

Αυτή η συμπεριφορά θα εξοργίσει την Ισμήνη, η οποία θα ξεσπάσει έντονα απέναντι στην Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Οι μέρες περνούν και η Μυρτάλη συμπεριφέρεται σαν αφεντικό όλων.

Η Αλκμήνη δείχνει να δυσανασχετεί από αυτή την κατάσταση. Πολύ σύντομα θα την δούμε να κουράζεται από τη νέα της δουλειά. Η Ισμήνη θα παλέψει να συνετίσει τη φίλη και συνέταιρό της, δίχως αποτέλεσμα. Η Μυρτάλη έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κανείς δε μπορεί να την επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Στασινόπουλος φοβάται τη συνύπαρξη των κουμπάρων

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *