Σασμός: Ο Άγγελος ζητά απεγνωσμένα τη βοήθεια του Μαθιού

Σασμός: Ο Άγγελος ζητά απεγνωσμένα τη βοήθεια του ΜαθιούΟ Άγγελος προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μαθιό στη σειρά «Σασμός» κι ενώ στην αρχή φαίνεται να μην τα καταφέρνει, τελικά την ευγένειά του πείθει τον ξάδερφό του να πιουν μία ρακή.

Ο Άγγελος συνεχίζει τις έρευνές του για τον πατέρα του κι ακόμη να καταλήξει στην ταυτότητά του. Παλεύει να μάθει ποιος πραγματικά είναι και ζητά βοήθεια απ’ όπου μπορεί. Ένα πρόσωπο που δεν είχε πλησιάσει ήταν ο Μαθιός.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 109 , 110 , 11 , 112 , 113 , 114

Έτσι, εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είναι ξαδέρφια και προσπαθεί να έρθει κοντά του προκειμένου να αποσπάσει ορισμένες πληροφορίες. Χωρίς απαραίτητα να σημαίνει αυτό ότι δε θέλει να μάθει καλύτερα τον ξάδερφό του.

«Εσένα δε σε ξέρω καθόλου», θα του πει ο Άγγελος κι ο Μαθιός θα απαντήσει «Τότε έμαθες το πιο βασικό για εμένα, δεν μ’αρέσει να μιλάω πολύ». Μολονότι ο Μαθιός φαίνεται εχθρικός και απότομος, ο Άγγελος καταφέρνει να τον μαλακώσει στο «Σασμό». Επικαλείται την απουσία του πατέρα στη ζωή του και τότε ο Μαθιός καταλαβαίνει που θέλει να το πάει.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

«Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις τώρα γιατρέ. Θα τα πούμε άλλη ώρα», απαντάει ο Μαθιός και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αποφύγει. Ο Άγγελος όμως είναι αποφασισμένος κι ο Μαθιός τον καταλαβαίνει. Τότε είναι που θα γίνουν ορισμένες αποκαλύψεις…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *